Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Hovedtelefoner fra Alfa Romeo

Lækkert design og rå ydelse er Alfa Romeos varemærke. Om hovedtelefonerne lever op til det vil vise sig.

Skrevet af / 19/12/2012 - 14:41
Hovedtelefoner fra Alfa Romeo

Hovedtelefoner fra Volkswagen kan næppe være særligt sexede, men når italiensk design blandes med legendarisk status, kan selv hovedtelefoner se attraktive ud. Tidligere har vi skrevet om Ferrari hovedtelefoner by Logic3 og nu kommer hovedtelefoner med Alfa Romeo design.Det vil sige, de er ikke Alfa Romeos eget design, men navnet er licenseret til produktion af hovedtelefoner med det legendariske navn broderet eller trykt på hovedtelefonerne.

Indtil videre handler det om tre modeller i forskellige farver. Ørepropperne Mito og Guilietta i rød, sort eller sølv, og hovedtelefonerne Guilietta i sølv/sort eller rød/sølv.

Hovedtelefonerne bruger 40 mm elementer i lukket kammer og har logo trykt på siderne, mens Alfa Romeo er broderet på hovedbøjlen.

Mito-propperne og Giulietta-propperne bruger begge bittesmå neodymium-magneter for potent bas og dynamik, og alle modeller har fjernbetjening på ledningen og mikrofon, således at man kan styre musik og samtaler uden at tage hovedtelefonerne af hovedet.

Foreløbig er de kun tilgængelige på den engelske Alfa-klubs hjemmeside, og du finder dem her.

Åh ja, hvis du studser over navnene, så er de selvfølgelig hentet fra Alfa Romeo modellerne Mito og Giulietta. Tjek dem ud her.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Latterligt billigt fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarver

Topliste: Hørepropper og hovedtelefoner til påskeferien

Forbedret hørelse med AirPods Pro

Held og lykke med at købe disse

De bedste hørepropper får en afløser

Skullcandy: GROM-lyd til børneører

Endnu bedre Accentum fra Sennheiser

Forstærkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic fejrer 100 år med specialudgave

Bruger solen som kraftværk

Støjreducerende hørepropper fra OnePlus

0
Lyd & Billede
Scroll to Top