TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Hovedtelefoner fra Alfa Romeo

Lækkert design og rå ydelse er Alfa Romeos varemærke. Om hovedtelefonerne lever op til det vil vise sig.

forfatter
Publiceret 19/12/2012 - 14:41

Hovedtelefoner fra Volkswagen kan næppe være særligt sexede, men når italiensk design blandes med legendarisk status, kan selv hovedtelefoner se attraktive ud. Tidligere har vi skrevet om Ferrari hovedtelefoner by Logic3 og nu kommer hovedtelefoner med Alfa Romeo design.Det vil sige, de er ikke Alfa Romeos eget design, men navnet er licenseret til produktion af hovedtelefoner med det legendariske navn broderet eller trykt på hovedtelefonerne.

Indtil videre handler det om tre modeller i forskellige farver. Ørepropperne Mito og Guilietta i rød, sort eller sølv, og hovedtelefonerne Guilietta i sølv/sort eller rød/sølv.

Hovedtelefonerne bruger 40 mm elementer i lukket kammer og har logo trykt på siderne, mens Alfa Romeo er broderet på hovedbøjlen.

Mito-propperne og Giulietta-propperne bruger begge bittesmå neodymium-magneter for potent bas og dynamik, og alle modeller har fjernbetjening på ledningen og mikrofon, således at man kan styre musik og samtaler uden at tage hovedtelefonerne af hovedet.

Foreløbig er de kun tilgængelige på den engelske Alfa-klubs hjemmeside, og du finder dem her.

Åh ja, hvis du studser over navnene, så er de selvfølgelig hentet fra Alfa Romeo modellerne Mito og Giulietta. Tjek dem ud her.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Seriøs lyd til en rimelig pris Hvis du går et trin ned fra topmodellerne, kan du få næsten lige så god lyd for meget færre penge.
Farvel, støj! Sony overgår sig selv med de nye WH-1000XM5. Klasseledende støjreduktion, bedre lyd og bedre komfort end nogensinde.
Shure giver gylden lyd til lavpris Shure Aonic 40 går efter deres egen storebror, og på enkelte områder har den billigere model overtaget.
PSB-hovedtelefoner tilpasser sig din hørelse PSB M4U 8 MKII har digital støjreduktion og tilpasser sig brugerens hørelse. Men de er ikke uden svagheder.
Verdenspremiere: Sennheiser har gjort det igen Sennheiser har endnu en gang forbedret deres bedste trådløse hørepropper. Momentum True Wireless 3 er en sand fornøjelse.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend