Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Hørepropper der forbedrer hørelsen

Jabra Enhance Plus er midt mellem hovedtelefon og høreapparat.

Skrevet af / 20/08/2021 - 14:58
Hørepropper der forbedrer hørelsen

Høretelefoner bliver ofte – især af folk, der har passeret den første ungdom – beskyldt for at ødelægge de unges hørelse. Jabra har nu lavet et produkt, der faktisk gør lige det modsatte: De forbedrer hørelsen!

Jabra Enhance Plus kan nemlig ikke bare bruges som helt trådløse hørepropper til musik og telefonsamtaler. De forstærker og forbedrer også lyden fra omgivelserne, så folk, der har lidt nedsat hørelse, men ikke er klar til høreapparat, bedre kan følge med. Altså en mellemting mellem hovedtelefon og høreapparat.

At det skal komme fra Jabra, er ikke overraskende. Jabra er et datteselskab af GN, der i mange årtier har konstrueret netop høreapparater. Så de havde let adgang til researchen.

Jabra Enhance Plus ligner helt trådløse hørepropper, men har også funktioner fra høreapparater. (Foto: Jabra)

Selv om de har flere funktioner, er Jabra Enhance Plus kun halvt så store som firmaets almindelige helt trådløse hørepropper. Der loves også en usædvanlig lang batteritid på 10 timer på en opladning.

Ved at kombinere ekspertisen fra begge sider af vores audiovirksomhed både medico og consumer tilbyder Jabra Enhance Plus en lydløsning til os, der oplever udfordringer med hørelsen i hverdagen“, siger jabras direktør, René Svendsen-Tune.

Jabra Enhance Plus bliver først lanceret i USA, men kommer siden i andre lande, afhængigt af lovgivning. Hvornår de kommer hertil, og til hvilken pris, er ikke oplyst.

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Latterligt billigt fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarver

Topliste: Hørepropper og hovedtelefoner til påskeferien

Forbedret hørelse med AirPods Pro

Held og lykke med at købe disse

De bedste hørepropper får en afløser

Skullcandy: GROM-lyd til børneører

Endnu bedre Accentum fra Sennheiser

Forstærkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic fejrer 100 år med specialudgave

Bruger solen som kraftværk

Støjreducerende hørepropper fra OnePlus

0
Lyd & Billede
Scroll to Top