TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Hørepropper der forbedrer hørelsen

Jabra Enhance Plus er midt mellem hovedtelefon og høreapparat.

forfatter
Publiceret 20/08/2021 - 14:58

Høretelefoner bliver ofte – især af folk, der har passeret den første ungdom – beskyldt for at ødelægge de unges hørelse. Jabra har nu lavet et produkt, der faktisk gør lige det modsatte: De forbedrer hørelsen!

Jabra Enhance Plus kan nemlig ikke bare bruges som helt trådløse hørepropper til musik og telefonsamtaler. De forstærker og forbedrer også lyden fra omgivelserne, så folk, der har lidt nedsat hørelse, men ikke er klar til høreapparat, bedre kan følge med. Altså en mellemting mellem hovedtelefon og høreapparat.

At det skal komme fra Jabra, er ikke overraskende. Jabra er et datteselskab af GN, der i mange årtier har konstrueret netop høreapparater. Så de havde let adgang til researchen.

Jabra Enhance Plus ligner helt trådløse hørepropper, men har også funktioner fra høreapparater. (Foto: Jabra)

Selv om de har flere funktioner, er Jabra Enhance Plus kun halvt så store som firmaets almindelige helt trådløse hørepropper. Der loves også en usædvanlig lang batteritid på 10 timer på en opladning.

Ved at kombinere ekspertisen fra begge sider af vores audiovirksomhed både medico og consumer tilbyder Jabra Enhance Plus en lydløsning til os, der oplever udfordringer med hørelsen i hverdagen“, siger jabras direktør, René Svendsen-Tune.

Jabra Enhance Plus bliver først lanceret i USA, men kommer siden i andre lande, afhængigt af lovgivning. Hvornår de kommer hertil, og til hvilken pris, er ikke oplyst.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Seriøs lyd til en rimelig pris Hvis du går et trin ned fra topmodellerne, kan du få næsten lige så god lyd for meget færre penge.
Farvel, støj! Sony overgår sig selv med de nye WH-1000XM5. Klasseledende støjreduktion, bedre lyd og bedre komfort end nogensinde.
Shure giver gylden lyd til lavpris Shure Aonic 40 går efter deres egen storebror, og på enkelte områder har den billigere model overtaget.
PSB-hovedtelefoner tilpasser sig din hørelse PSB M4U 8 MKII har digital støjreduktion og tilpasser sig brugerens hørelse. Men de er ikke uden svagheder.
Verdenspremiere: Sennheiser har gjort det igen Sennheiser har endnu en gang forbedret deres bedste trådløse hørepropper. Momentum True Wireless 3 er en sand fornøjelse.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend