Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

High-End 2024: Sennheiser HD-620S

Sennheiser holder lyden ude!

Skrevet af / 11/05/2024 - 15:15
High-End 2024: Sennheiser HD-620S

Det er en almindelig holdning blandt audiofile, at den bedste lyd kommer fra hovedtelefoner med åbne kopper. Mindst halvåbne, men aldrig lukkede. Det sidste er til studiebrug og hører ikke hjemme i hjemmet.

Sennheiser er uenige, for se lige, hvad de har gjort. De har sneget en lukket model ind i 600-serien, hvor flagskibet HD 660S2 er en af de bedste til prisen. Men åben, som den skal være.

(Foto: Sennheiser)

For at sikre, at HD 620S ikke lyder som en lukket HD 600 eller HD 660S2, har de tilpasset en 42 mm dynamisk enhed, der er trimmet til en åben og ubesværet lyd, uden at man føler, at musikken er lukket inde i et trangt rum. Her handler det mere om at lukke lyde ude. Derfor er hovedtelefonerne også velegnede til musikproduktion, uanset om du arbejder i dit hjemmestudie eller i mere professionelle omgivelser.

(Foto: Sennheiser)

Der er angiveligt lidt mere tyngde i bassen her på grund af den lukkede konstruktion, som har en 150 Ohm aluminiumssvingspole som motor for membranen.

Sennheiser siger, at HD 620S vil være kendetegnet ved kraftig dynamik, hurtige transienter og dyb, velartikuleret bas.

Hovedtelefonerne leveres med et 1,8 meter langt kabel med 3,5 mm jackstik og 6,3 mm adapter, men kan også bruges med et balanceret kabel med 4,4 mm stik.

De første ordrer sendes fra fabrikken i Irland den 6. juni, og prisen er angivet til 349 euro.

(Illustration/måling: Sennheiser)
Læs også Hovedtelefoner for musikelskere De ser ud som før, men lyden er bedre end nogensinde i Sennheisers nyeste hovedtelefoner.
Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Stax-elektrostater til folkelig pris

Lukkede hovedtelefoner til audiofile

Hovedtelefoner bygget som højttalere

Tjek disse hovedtelefoner fra Focal

Sådan ser Sonos' nye hovedtelefoner ud

Din egen personlige hjemmebio-oplevelse

Latterligt billigt fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarver

Topliste: Hørepropper og hovedtelefoner til påskeferien

Forbedret hørelse med AirPods Pro

Held og lykke med at købe disse

De bedste hørepropper får en afløser

Lyd & Billede
Scroll to Top