Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

High-end 2024: Audio-Technica ATH-WBLTD

Bliver hurtigt udsolgt.

Skrevet af / 10/05/2024 - 10:00
High-end 2024: Audio-Technica ATH-WBLTD

Plast er let, stærkt og formbart. Derfor bruger næsten alle en eller anden form for plast, når de designer hovedtelefoner. Der er selvfølgelig undtagelser. Apples AirPods Max er fremstillet af let, stærkt og formbart aluminium, men kun få følger Audio-Technicas eksempel og bruger træ.

Som de har gjort i her omtalte og i ATH-WBLTD, hvor de sidste tre bogstaver indikerer, at der kun er fremstillet 300 eksemplarer.

De lukkede hovedtelefoner har et hus udført i tre lag træ og rummer en 45 mm HD-enhed, der er baseret på de samme DLC-membraner (diamondlike carbon) som i ATH-WB2022. Svingspolen bruger N-OFC-kobbertråde med en renhed på 99,999997 procent.

Læs også Burde klassificeres som rusmiddel Hvordan får man 100.000 kroners lyd? Brug 11.000 på et par AP2000Ti!

Hovedtelefonerne leveres med 1,2 meter A2DC-kabel (Audio Designed Detachable Coaxial), som er aftageligt, det ene er et almindeligt kabel med 3,5 mm jackstik og 6,3 mm crossover, mens det andet har et 4,4 mm stik med balanceret kabelføring.

Prisen er opgivet til 1.799 Euro, hvilket virker som et kup sammenlignet med ATH-AWKG på billedet nedenfor, som er håndbygget i Kurogaki-træ og koster 3.500 euro.

Foto: Lasse Svendsen

 

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Med en kilopris som safran

Stax-elektrostater til folkelig pris

Lukkede hovedtelefoner til audiofile

Hovedtelefoner bygget som højttalere

Tjek disse hovedtelefoner fra Focal

Sådan ser Sonos' nye hovedtelefoner ud

Din egen personlige hjemmebio-oplevelse

Latterligt billigt fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarver

Topliste: Hørepropper og hovedtelefoner til påskeferien

Forbedret hørelse med AirPods Pro

Held og lykke med at købe disse

Scroll to Top