Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Her er Marshall Mode II

Trådløse hørepropper med Marshall-lyd og app-betjening.

Skrevet af / 04/03/2021 - 17:22
Her er Marshall Mode II

Nu, hvor alle laver trådløse hørepropper, er det kun passende, at Marshall også gør det. Det har de ikke gjort før – det tætteste, man kommer, er de trådløse Mode med kabel imellem. Ikke helt trådløse, altså.

Læs også Marshall Mode Som ventet er Marshalls høretelefoner lavet til rock, men de lyder faktisk pænere, end vi havde regnet med.

Men Mode II er helt uden bånd, der binder, og lægger sig lige i smørhullet for premium-hørepropper, hvor bl.a. Sonys fremragende WF-1000M4 også befinder sig.

Marshall-hørepropperne er meget mindre og langt mere behagelige at have i ørerne (vi har prøvet), men mangler aktiv støjreduktion. Lige netop det er dog ikke så vigtigt på et par hørepropper, så længe de sidder godt i ørerne.

Mode II kan betjenes med touch-felter på siderne af begge propper, men kan også styres fra Marshall-app’en på telefonen, hvor man bl.a. kan vælge sin foretrukne EQ-indstilling af lyden.

De har ikke støjreduktion, men de har medhør. Et let tryk på venstre høreprop aktiverer mikrofonerne, så man kan høre lyd udefra. De kan selvfølgelig bruges til telefonopkald og leveres med et meget kompakt etui, der forlænger batterilevetiden med i alt 25 timer.

Propperne alene kan spille i fem timer, før de skal oplades (USB-ladekabel medfølger), og de kan også bruges til træning i dårligt vejr, da IPX4-certificering betyder, at de er sprøjtesikre.

Inde i Mode II sidder 6 mm drivere med en følsomhed på 100,5 dB, der strækker sig over et frekvensområde fra 20 Hz til 20 kHz, og vægten er beskedne 4,75 gram. Etuiet vejer 35 gram.

Marshall Mode II er i butikkerne fra den 18. marts til 1.400 kroner.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Endnu bedre Accentum fra Sennheiser

Forstærkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic fejrer 100 år med specialudgave

Bruger solen som kraftværk

Støjreducerende hørepropper fra OnePlus

Prisbillige hørepropper fra Redmi

Hørepropper: Audio-Technica lover creme til øregangene

Hovedtelefoner afkoder din hjerne

Trådløse hørepropper til jul: De 10 bedste køb

Køb støjdæmpende hovedtelefoner til jul

Apple sælger USB-C ladeetui separat

Har du set den slags hørepropper før?

0
Scroll to Top