TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Fjerlette og billige hovedtelefoner fra Creative

De billige trådløse Sound Blaster JAM V2 duer også fint til hjemmekontoret.

Som trådløse Bluetooth-hovedtelefoner byder Sound Blaster JAM V2 på multipunkts tilslutning, så de kan kobles til to enheder samtidig. F.eks. mobiltelefon og PC. Hør musik fra PC’en, mens du samtidig kan besvare et telefonopkald uden at skifte tilslutning.

Hovedtelefonerne kan også bruges på hjemmekontoret med to indbyggede mikrofoner med Qualcomm cVc 8.0 støjreduktion. Det skal sikre tydelige samtaler, selv i støjende omgivelser.

Creative ønsker bedst mulig lyd over den trådløse forbindelse og byder derfor på aptX HD lyd-codec. For lavest mulig forsinkelse på lyden understøttes aptX Low Latency også.

Til kun 40 euro er Sound Blaster JAM V2 et billigt tilskud til kontoret. (Foto: Creative)

Forbedrede samtaler med Windows-app

Creative har lanceret deres eget SmartComms Kit, en app til Windows 10, som gør telefonsamtaler enklere og bedre. Bl.a. med VoiceDetect, der automatisk tænder og slukker for brugerens mikrofon baseret på stemmegenkendelse. Tovejs NoiseClean-funktion reducerer støj i begge retninger. Dette er kun tilgængeligt for Windows 10-brugere.

Sound Blaster JAM V2 kan kobles til PC’en med Bluetooth, men til kontorbrug i længere perioder ad gangen er det en stor fordel, at man også kan bruge det medfølgende USB-C-kabel. Både af hensyn til stabiliteten, og så man ikke behøver at tænke på batterilevetiden.

Batterilevetiden er på sin side opgivet til 22 timer, hvilket i praksis bør holde til mindst to arbejdsdage.

(Foto: Creative)

Pris og tilgængelighed

Creative Sound Blaster JAM V2 koster 40 euro (ca. 300 kroner) og kan forudbestilles på creative.com.

LB+ TILBUD: Få fuld adgang til L&B + i 1 uge for kun 14,-
Læs alle artikler, få adgang til vår købeguide med over 5000 tests, sidste nyhedsbrev og mye mer.

Skriv en kommentar

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.
Lyd & Billede