TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

DJ i mobilen med UrbanEars

Adapter og software lader dig mixe musik direkte fra din iPhone.

forfatter
Publiceret 19/02/2013 - 14:26

At afspille musik fra mobilen er helt klart ingen nyhed. Det er bare at lave en spilleliste, og så kører det. Problemet opstår, når man vil mixe i realtid og vælge numre, mens noget andet spilles.

original-slussen_features_01_4566-460x340

Nu kommer Urban Ears nye gadget Slussen som kaldet. Det er en lille adapter, som man tilslutter sin iPhone. I den ene udgang tilslutter man højttalerne og i den anden sine hovedtelefoner. Ved hjælp af softwaren kan man herefter køre to forskellige numre samtidig i de to udgange og lave stilfulde overgange.

slussen-colors-460x196

Slussen komme i fire forskellige farver og koster beskedne 119 kroner.

Læs mere på www.urbanears.com

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Seriøs lyd til en rimelig pris Hvis du går et trin ned fra topmodellerne, kan du få næsten lige så god lyd for meget færre penge.
Farvel, støj! Sony overgår sig selv med de nye WH-1000XM5. Klasseledende støjreduktion, bedre lyd og bedre komfort end nogensinde.
Shure giver gylden lyd til lavpris Shure Aonic 40 går efter deres egen storebror, og på enkelte områder har den billigere model overtaget.
PSB-hovedtelefoner tilpasser sig din hørelse PSB M4U 8 MKII har digital støjreduktion og tilpasser sig brugerens hørelse. Men de er ikke uden svagheder.
Verdenspremiere: Sennheiser har gjort det igen Sennheiser har endnu en gang forbedret deres bedste trådløse hørepropper. Momentum True Wireless 3 er en sand fornøjelse.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend