TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Den lille sorte til damerne

Der er ingen grund til, at hovedtelefoner skal se ud som de er slæbt ud af et studio. Molamis hovedtelefoner er tilpasset damernes krav.

forfatter
Publiceret 05/12/2012 - 14:45

Svenske Molami laver tre modeller for kvinder. Ørepropperne Bight, hovedtelefonerne Twine og øreklokkerne Pleat. Alle tre findes i sort, men med samme teknik som tidligere. Ørepropperne er lavet til at sidde godt i øret for bedst mulig isolation, således at man hører musikken bedre.Twine ser ud som ørevarmere og er et fleksibelt hovedbånd med integrerede hovedtelefoner, som man bare trækker over hovedet og holder ørerne varme, samtidig med at musikken strømmer i ørerne.

De mere konventionelle Pleat kan levers med sort skind og kan foldes sammen for at optage mindst mulig plads i tasken.

Alle tre passer fint til en smartphone, hvor man kan styre volumen, afspilning og svare på samtaler med den integrerede fjernbetjening/mikrofonen på ledningen.

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Farvel, støj! Sony overgår sig selv med de nye WH-1000XM5. Klasseledende støjreduktion, bedre lyd og bedre komfort end nogensinde.
Shure giver gylden lyd til lavpris Shure Aonic 40 går efter deres egen storebror, og på enkelte områder har den billigere model overtaget.
PSB-hovedtelefoner tilpasser sig din hørelse PSB M4U 8 MKII har digital støjreduktion og tilpasser sig brugerens hørelse. Men de er ikke uden svagheder.
Verdenspremiere: Sennheiser har gjort det igen Sennheiser har endnu en gang forbedret deres bedste trådløse hørepropper. Momentum True Wireless 3 er en sand fornøjelse.
Din sidste hovedtelefonforstærker Med T+A HA 200 til at styre lyden får hovedtelefonerne en opgradering af de sjældne. Denne forstærker er så god, at det nærmest ikke er til at fatte!
B&O-hørepropper til at savle over Med Beoplay EX lover Bang & Olufsen deres mest alsidige trådløse hørepropper hidtil.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend