Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Chrash-sikre hovedtelefoner

Philips O´Neill lancerer den ekstremt robuste hovedtelefon Crash.

Skrevet af / 13/11/2012 - 15:20
Chrash-sikre hovedtelefoner

For den eventyrlige mountainbike kører eller ekstrem-skiløberen er det ikke nok at have en vandtæt mobil, man skal selvfølgelig også have hovedtelefoner, der klarer den hårde behandling.

Meget barskere end The Crash har vi ikke set. Hovedtelefonerne klarer en belastning på op til 1.500 kg. Ligesom tidligere modeller i serien, så har de en ekstra robust ledning med forstærkede stik og et hovedbånd, som kan drejes 360 grader uden at knække.Man skal også kunne anvende hovedtelefonerne med en såkaldt ”chill out” funktion, hvor man kan folde hovedtelefonerne ud, når man har dem rundt om halsen, for at få bedre komfort. De har også iPhone-kontrol på ledningen, når det ringer midt i musiknydelsen.

For de, der har børn, og som har fået ødelagt hovedtelefoner på stribe, kan det måske være en investering, der kan betale sig i det lange løb.

Fakta:
Frekvensområde: 12-24 000 Hz
Impedans: 32 ohm
Følsomhed: 105 dB
Vægt: 400 gram
Hovedtelefonerne finder kun i Philips onlineshop og koster 2.999 kroner.

Læs mere på www.toaheadphones.com

Jonas Ekelund
(f. 1969): Freelancejournalist. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Dali lancerer high-end hovedtelefoner

B&O i Barbie-pink

Audeze laver professionelle hovedtelefoner, du har råd til

Rumlig lyd? Så tjek disse hovedtelefoner!

Billigere støjdæmpning

Bare bedre

Scroll to Top