TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Chrash-sikre hovedtelefoner

Philips O´Neill lancerer den ekstremt robuste hovedtelefon Crash.

forfatter
Publiceret 13/11/2012 - 15:20

For den eventyrlige mountainbike kører eller ekstrem-skiløberen er det ikke nok at have en vandtæt mobil, man skal selvfølgelig også have hovedtelefoner, der klarer den hårde behandling.

Meget barskere end The Crash har vi ikke set. Hovedtelefonerne klarer en belastning på op til 1.500 kg. Ligesom tidligere modeller i serien, så har de en ekstra robust ledning med forstærkede stik og et hovedbånd, som kan drejes 360 grader uden at knække.Man skal også kunne anvende hovedtelefonerne med en såkaldt ”chill out” funktion, hvor man kan folde hovedtelefonerne ud, når man har dem rundt om halsen, for at få bedre komfort. De har også iPhone-kontrol på ledningen, når det ringer midt i musiknydelsen.

For de, der har børn, og som har fået ødelagt hovedtelefoner på stribe, kan det måske være en investering, der kan betale sig i det lange løb.

Fakta:
Frekvensområde: 12-24 000 Hz
Impedans: 32 ohm
Følsomhed: 105 dB
Vægt: 400 gram
Hovedtelefonerne finder kun i Philips onlineshop og koster 2.999 kroner.

Læs mere på www.toaheadphones.com

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Seriøs lyd til en rimelig pris Hvis du går et trin ned fra topmodellerne, kan du få næsten lige så god lyd for meget færre penge.
Farvel, støj! Sony overgår sig selv med de nye WH-1000XM5. Klasseledende støjreduktion, bedre lyd og bedre komfort end nogensinde.
Shure giver gylden lyd til lavpris Shure Aonic 40 går efter deres egen storebror, og på enkelte områder har den billigere model overtaget.
PSB-hovedtelefoner tilpasser sig din hørelse PSB M4U 8 MKII har digital støjreduktion og tilpasser sig brugerens hørelse. Men de er ikke uden svagheder.
Verdenspremiere: Sennheiser har gjort det igen Sennheiser har endnu en gang forbedret deres bedste trådløse hørepropper. Momentum True Wireless 3 er en sand fornøjelse.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend