TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

B&O opgraderer “ungdomsmodel”

De trådløse hovedtelefoner Beoplay H4 kommer i en ny version med et mere gennemtænkt design.

Det er over to år siden, vi testede Beoplay H4, som var rettet mod et yngre publikum, end Bang & Olufsen plejer, med et blødt og afrundet design og synlige kabler mellem ørekopper og hovedbøjle. Man havde skåret lidt ned på luksusfølelsen til fordel for et lidt frækkere design. En pris på 1.700 kroner uden støjreduktion må betragtes som en premium-pris, men ikke uoverkommeligt.

2. generation af H4 har fået et mere raffineret udseende, og man er gået bort fra de synlige kabler fra hovedbøjlen. Dermed har man nedtonet “ungdomspræget”. Desuden har aluminiumskiven på ydersiden af ​​ørekopperne fået mere raffinerede detaljer og er mere luksuspræget.

Beoplay H4 har ikke længere synlige kabler mellem hovedbøjlen og ørekopperne. (Foto: Bang & Olufsen)

Bedre stemmekvalitet

En ekstra mikrofon er tilføjet for at forbedre stemmekvaliteten ved samtaler, og de nye H4 har fået aptX LL-codec’en med lav forsinkelse, hvilket gør hovedtelefonerne bedre egnet til gaming og giver mere korrekt lydsynkronisering af videoer.

2019-modellen har fået en dedikeret knap på højre ørekop til at aktivere mobilens stemmeassistent, i stedet for at det gøres med on/off-knappen, hvilket indimellem gav problemer. Tænd/sluk-funktionen er flyttet til en skydeknap.

Aluminiumskiven på ørekopperne er forfinet og giver et mere luksusagtigt udtryk end tidligere. (Foto: Bang & Olufsen)

Pris og tilgængelighed

Beoplay H4 (2. gen) fås i farverne matsort og kalksten (beige) og koster 2.300 kroner. De er tilgængelig nu.

bang-olufsen.com

Beoplay H4 i sort. (Foto: Bang & Olufsen)

LB+ TILBUD: Få fuld adgang til L&B + i 1 uge for kun 14,-
Læs alle artikler, få adgang til vår købeguide med over 5000 tests, sidste nyhedsbrev og mye mer.

Skriv en kommentar

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.