Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

B&O laver hovedsæt til kontoret

Med B&O på hybridarbejde. Få samme lydkvalitet i telefonsamtalerne på jobbet som når du nyder musik i lænestolen.

Skrevet af / 29/10/2021 - 08:32
B&O laver hovedsæt til kontoret

De to lydverdener har hidtil været adskilte: Fritiden, hvor man nyder sin musik i god kvalitet. Og arbejdstiden, hvor man må tage til takke med umagelige hovedsæt med tvivlsom lyd. Men så kom den hybride arbejdsplads, hvor privatliv og arbejdsliv flyder sammen, og vi arbejder hvorsomhelst.

Derfor er amerikanske Cisco og danske Bang & Olufsen gået sammen om at lave lyd til hybridarbejdet. Resultatet er et nyt over-ear hovedsæt, der er målrettet business-to-business for at imødekomme de øgede krav til stabilitet, lyd og brugervenlighed i et forandret arbejdsmarked.

På den hybride arbejdsplads er storrumskontoret afløst af æstetisk mere indbydende, hjemlige forhold. (Foto: Bang & Olufsen)

Bang & Olufsen Cisco 980 er et hovedsæt, hvor man i følge pressemeddelelsen kombinerer Bang & Olufsens design, håndværk og kompetencer inden for lyd med Ciscos integrerede mødeplatform.

I forhold til bare at bruge et almindeligt par hovedtelefoner får man en række fordele i form af Bluetooth 5.1, Webex-integration, stemmemeddelelser og praktisk on-ear opkaldskontrol. Brugeren får mulighed for let at slå lyden fra, besvare eller afslutte opkald.

Ligsom Beoplay Portal har Bang & Olufsen Cisco 980 ikke en fysisk mikrofonarmen, men en “virtuel boom-arm,” hvor mikrofonernes følsomhed målrettes mod munden.

Hvad prisen på Bang & Olufsen Cisco 980 bliver, er ikke offentliggjort. Hovedsættet vil i øvrigt kun blive solgt gennem erhvervsforhandlere.

 

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Der er en ny AI i byen

Arbejdsro på kontoret

Verdens første stationære PC fundet i et gammelt hus

Farvel til iTunes på Windows

Asus med dobbelt-skærm er i Danmark

Se, dét kan man kalde harddisk-plads!

Praktisk Philips-skærm til hverdagsbrug

40 (!) nye AI-produkter fra Lenovo

Se, hvad Asus viste på CES

AI-computere og 3D-skærme

Ny tast på tastaturet!

Dell XPS-serien udvides

0
Scroll to Top