TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

B&O laver hovedsæt til kontoret

Med B&O på hybridarbejde. Få samme lydkvalitet i telefonsamtalerne på jobbet som når du nyder musik i lænestolen.

forfatter
Publiceret 29/10/2021 - 08:32

De to lydverdener har hidtil været adskilte: Fritiden, hvor man nyder sin musik i god kvalitet. Og arbejdstiden, hvor man må tage til takke med umagelige hovedsæt med tvivlsom lyd. Men så kom den hybride arbejdsplads, hvor privatliv og arbejdsliv flyder sammen, og vi arbejder hvorsomhelst.

Derfor er amerikanske Cisco og danske Bang & Olufsen gået sammen om at lave lyd til hybridarbejdet. Resultatet er et nyt over-ear hovedsæt, der er målrettet business-to-business for at imødekomme de øgede krav til stabilitet, lyd og brugervenlighed i et forandret arbejdsmarked.

På den hybride arbejdsplads er storrumskontoret afløst af æstetisk mere indbydende, hjemlige forhold. (Foto: Bang & Olufsen)

Bang & Olufsen Cisco 980 er et hovedsæt, hvor man i følge pressemeddelelsen kombinerer Bang & Olufsens design, håndværk og kompetencer inden for lyd med Ciscos integrerede mødeplatform.

I forhold til bare at bruge et almindeligt par hovedtelefoner får man en række fordele i form af Bluetooth 5.1, Webex-integration, stemmemeddelelser og praktisk on-ear opkaldskontrol. Brugeren får mulighed for let at slå lyden fra, besvare eller afslutte opkald.

Ligsom Beoplay Portal har Bang & Olufsen Cisco 980 ikke en fysisk mikrofonarmen, men en “virtuel boom-arm,” hvor mikrofonernes følsomhed målrettes mod munden.

Hvad prisen på Bang & Olufsen Cisco 980 bliver, er ikke offentliggjort. Hovedsættet vil i øvrigt kun blive solgt gennem erhvervsforhandlere.

 

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dell-PC'er til hverdagsbehov Fornuft og genbrugsmaterialer er kodeordene for de nye Dell Inspiron-modeller til hjemmekontor og rygsæk.
Dell XPS med større minimalisme 2022-generationen af ultrabook'en Dell XPS 13 er skåret 1,8 gange længere ind til benet.
Mekanisk tastatur til kreative Den nye MX Master 3S-mus, det nye MX mekaniske trådløse tastatur og samt det MX mekaniske Mini trådløse tastatur skal hjælpe avancerede digitale skabere.
Dell-PC'er til fleksibelt arbejde Dell satser på den såkaldte hybride arbejdsplads - hvor man ikke kun arbejder på kontoret, men hvorsomhelst.
Smart kamera til møderummet Det er slut med at gemme sig for kameraet, når det holdes videomøder.
Jabras webcam er både smukt og klogt Jabra Panacast 20 giver de hidtil bedste billeder, vi har set til prisen. Og det er ekstra plus, at det nærmest er elegant.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend