Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Beoplay EX Atelier Edition Dawn Purple

Sjette udgave af de specialfremstillede Bang & Olufsen-produkter fanger efterårets morgenlys.

Skrevet af / 07/10/2023 - 09:00
Beoplay EX Atelier Edition Dawn Purple

Bang & Olufsen er nået til sjette version af Atelier Editions-serien: Beoplay EX Atelier Edition Dawn Purple og Beosound 2 3rd Gen Atelier Edition Daybreak Blossom.

Seirne består af “skræddersyede” udgaver af eksisterende produkter, der laves i meget begrænsede antal.

Lyd- og funktionsmlæssigt er specialudgaverne identiske med den billigere standardudgave. Men hvis du vil have et produkt, der skiller sig visuelt ud – og er parat til at betale for det – er muligheden her og nu.

Beoplay EX 0144 Limited Edition Dawn Purple Beoplay EX 0146 Limited Edition Dawn Purple Beoplay EX 0145 Limited Edition Dawn Purple
<
>
Beoplay EX Atelier Dawn Purple. (Foto: Bang & Olufsen)

Første produkt er Beoplay EX Atelier Edition Dawn Purple. Vi har tidligere set varianter i gul, pink, lilla, samt to forskellige grønne nuancer. Denne gang er farven blåviolet. Prisen på specialudgaven er 5.199 kroner. Normaludgaven, som vi har testet her, koster til sammenligning 2.999 kroner.

Læs også Beoplay EX: Kunne have været fantastiske B&O’s Beoplay EX er blandt de allerdyreste trådløse hørepropper. Er de også blandt de bedste?

Beosound 2 Gen 3 har også tidligere fået en specialudgave i grøn. Nu fås den kortvarigt i en farve kaldet Daybreak Blossom, der godt kan minde om efterårsløv. Hvis du gerne vil have fingrene i den, er prisen 39.990 kroner. Men så må du skynde dig, da der kun laves 20 eksemplarer i alt.

Til sammenligning koster normaludgaven af Beosound 2, 3rd. Gen. 22.990 kroner. Altså “kun” lidt over det halve.

Beosound 2 3rd. Gen. Daybreak Blossom. (Foto: Bang & Olufsen)
Læs også Fremtidssikret Tredje generation af Beosound 2-højttaleren ligner sig selv, men har fået ny software, der skulle sikre den en god, lang levetid.
John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Uhørt lang batteritid til prisen!

Jabras bedste hørepropper bliver endnu bedre

Head-fi: Tjek disse hovedtelefoner!

Nye produkter - og nye rygter - fra Creative

Hovedtelefoner vil revolutionere måden du lytter på

Oplev Sennheiser indefra

Sonos havde et es i ærmet

Med en kilopris som safran

Stax-elektrostater til folkelig pris

Lukkede hovedtelefoner til audiofile

Hovedtelefoner bygget som højttalere

Tjek disse hovedtelefoner fra Focal

Scroll to Top