TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Beats Studio Buds fjerner støjen

Beats’ nye Studio Buds har aktiv støjreduktion og understøtter Spatial Audio.

forfatter
Publiceret 15/06/2021 - 15:47

Efter succesen med de fantastiske helt trådløse træningshørepropper Powerbeats Pro lancerer Apple-ejede Beats en ny trådløs model, denne gang til hverdagsbrug.

Læs også Stadig blandt vores favoritter Trådløs rækkevidde i top, helstøbt pasform – og meget fængende lyd.

Beats Studio Buds har elliptiske huse, hvor Apples AirPods-modeller har de karakteristiske mikrofonstænger, der stikker ud. Og mens AirPods ikke går så meget op i Android-funktionalitet, kan Beats Studio Buds kobles til både iOS- og Android-enheder med en enkelt berøring.

Beats Studio Buds fås i farverne rød, hvid og sort. (Foto: Apple)

Ligesom de mere sporty Powerbeats Pro har Studio Buds IPX4-certificering, hvilket betyder, at de kan tåle regn og sved, så man kan godt træne med dem. De sidder bare ikke lige så sikkert, da de ikke har ​​Powerbeats’ ørebøjle. Der medfølger silikonedutter i tre forskellige størrelser, så de passer til de fleste ører.

Ligesom Apples AirPods Pro har Beats Studio Bud små ventiler, der forhindrer den vakuumfølelse i ørerne (som at være under vand), man oplever med mange andre hørepropper. Dermed bør de være mere behagelige at have på over længere perioder end mange andre.

(Foto: Apple)

Spatial Audio

Apple Music-abonnenter vil sætte pris på, at Studio Buds understøtter Apple Spatial Audio (Dolby Atmos-lydspor), som findes på udvalgte musikudgivelser.

Vi bliver også lovet en kraftig og medrivende bas, og klangligt er vi jo vant til, at det netop er den ekstra krydrede bas, der adskiller Beats fra de mere sobre AirPods.

Batterilevetiden er fem timer med støjreduktionen aktiveret plus to ekstra opladninger fra etuiet. (Foto: Apple)

Batterilevetid

Batterilevetiden er opgivet til fem timer i propperne med støjreduktionen aktiveret og yderligere ti timer fra lade-etuiet. Uden støjreduktion får man otte plus 16 timer.

Apropos støjreduktion, så er der to indstillinger: Active blokerer støj, mens Transparency gør det modsatte og forstærker lyde udefra. Dermed kan man tale med folk uden at skulle tage hørepropperne ud af ørerne.

iOS-brugere kan aktivere Apples stemmeassistent med “Hej Siri!”, og Studio Buds understøtter både Find i iOS og Find min enhed i Android.

(Foto: Apple)

Pris og tilgængelighed

Beats Studio Buds, der fås i farverne rød, hvid og sort, kommer i handelen den 20. juli og koster 1.190 kroner.

beatsbydre.com

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Seriøs lyd til en rimelig pris Hvis du går et trin ned fra topmodellerne, kan du få næsten lige så god lyd for meget færre penge.
Farvel, støj! Sony overgår sig selv med de nye WH-1000XM5. Klasseledende støjreduktion, bedre lyd og bedre komfort end nogensinde.
Shure giver gylden lyd til lavpris Shure Aonic 40 går efter deres egen storebror, og på enkelte områder har den billigere model overtaget.
PSB-hovedtelefoner tilpasser sig din hørelse PSB M4U 8 MKII har digital støjreduktion og tilpasser sig brugerens hørelse. Men de er ikke uden svagheder.
Verdenspremiere: Sennheiser har gjort det igen Sennheiser har endnu en gang forbedret deres bedste trådløse hørepropper. Momentum True Wireless 3 er en sand fornøjelse.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend