Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Beats Studio Buds fjerner støjen

Beats’ nye Studio Buds har aktiv støjreduktion og understøtter Spatial Audio.

Skrevet af / 15/06/2021 - 15:47
Beats Studio Buds fjerner støjen

Efter succesen med de fantastiske helt trådløse træningshørepropper Powerbeats Pro lancerer Apple-ejede Beats en ny trådløs model, denne gang til hverdagsbrug.

Læs også Stadig blandt vores favoritter Trådløs rækkevidde i top, helstøbt pasform – og meget fængende lyd.

Beats Studio Buds har elliptiske huse, hvor Apples AirPods-modeller har de karakteristiske mikrofonstænger, der stikker ud. Og mens AirPods ikke går så meget op i Android-funktionalitet, kan Beats Studio Buds kobles til både iOS- og Android-enheder med en enkelt berøring.

Beats Studio Buds fås i farverne rød, hvid og sort. (Foto: Apple)

Ligesom de mere sporty Powerbeats Pro har Studio Buds IPX4-certificering, hvilket betyder, at de kan tåle regn og sved, så man kan godt træne med dem. De sidder bare ikke lige så sikkert, da de ikke har ​​Powerbeats’ ørebøjle. Der medfølger silikonedutter i tre forskellige størrelser, så de passer til de fleste ører.

Ligesom Apples AirPods Pro har Beats Studio Bud små ventiler, der forhindrer den vakuumfølelse i ørerne (som at være under vand), man oplever med mange andre hørepropper. Dermed bør de være mere behagelige at have på over længere perioder end mange andre.

(Foto: Apple)

Spatial Audio

Apple Music-abonnenter vil sætte pris på, at Studio Buds understøtter Apple Spatial Audio (Dolby Atmos-lydspor), som findes på udvalgte musikudgivelser.

Vi bliver også lovet en kraftig og medrivende bas, og klangligt er vi jo vant til, at det netop er den ekstra krydrede bas, der adskiller Beats fra de mere sobre AirPods.

Batterilevetiden er fem timer med støjreduktionen aktiveret plus to ekstra opladninger fra etuiet. (Foto: Apple)

Batterilevetid

Batterilevetiden er opgivet til fem timer i propperne med støjreduktionen aktiveret og yderligere ti timer fra lade-etuiet. Uden støjreduktion får man otte plus 16 timer.

Apropos støjreduktion, så er der to indstillinger: Active blokerer støj, mens Transparency gør det modsatte og forstærker lyde udefra. Dermed kan man tale med folk uden at skulle tage hørepropperne ud af ørerne.

iOS-brugere kan aktivere Apples stemmeassistent med “Hej Siri!”, og Studio Buds understøtter både Find i iOS og Find min enhed i Android.

(Foto: Apple)

Pris og tilgængelighed

Beats Studio Buds, der fås i farverne rød, hvid og sort, kommer i handelen den 20. juli og koster 1.190 kroner.

beatsbydre.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Latterligt billigt fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarver

Topliste: Hørepropper og hovedtelefoner til påskeferien

Forbedret hørelse med AirPods Pro

Held og lykke med at købe disse

De bedste hørepropper får en afløser

Skullcandy: GROM-lyd til børneører

Endnu bedre Accentum fra Sennheiser

Forstærkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic fejrer 100 år med specialudgave

Bruger solen som kraftværk

Støjreducerende hørepropper fra OnePlus

0
Lyd & Billede
Scroll to Top