itemprop

Aktiv støjreduktion fra Montblanc

Trådløse hovedtelefoner til de stilbevidste.

I en verden, hvor snart sagt alle A- og B-listeartister har klistret deres navn på hovedtelefoner, er det næppe overraskende, når Adidas, Leica eller Ferrari også smider deres logo på et par hørebøffer og tager skridtet ind på markedet. For hvem vil ikke tjene penge på et marked, der bare vokser og vokser?

Lidt kynisk kan man sige, at Montblanc bare er én af mange, der kaster sig på karrusellen, men Montblanc ville ikke være Montblanc, hvis ikke deres satsning var mere gennemtænkt.

De er bedst kendt for deres fine fyldepenne samt lædervarer som tegnebøger og tasker, og det er ikke længe siden, de også blev urproducent.

(Foto: Montblanc)

Nu, hvor turen uundgåeligt er kommet til hovedtelefoner, har Montblanc valgt at konsultere Alex Rosson, der bl.a. har arbejdet for Audeze i Californien.

Han har hjulpet Montblanc med det tekniske, for som man kan se af billederne, har de selv et fast greb om designet. MB 01 hedder hovedtelefonerne, og de lukkede ørekopper med Bluetooth (5.0 og aptX) har aktiv støjreduktion, mikrofon og en opgivet batterilevetid på over 20 timer. Driverne er på hele 40 mm og drives af neodymmagneter, og på ydersiden af ørekopperne er der touch-felter til at styre musikken og besvare opkald.

(Foto: Montblanc)

Montblanc MB 01 koster 4.625 kroner og er dermed blandt de dyreste trådløse hovedtelefoner med støjreduktion – og afgjort blandt de stiligste, vi har set.

De fås i hvid eller sort med alu-farvede detaljer eller i mørkebrun med guldfarvede detaljer, helt på linje med farvevalget på Montblancs klassiske fyldepenne.

annonce
annonce
Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of

Läs också

 data-srcset

Værre end spritkørsel

Du har meget dårligere reaktionstider, når du bruger bilens touch-skærm, end når du kører i beruset tilstand.

 data-srcset

JBL går ind i ANC-kampen

Nye støjdæmpende hovedtelefoner i luksusklassen skal tage kampen op mod Sony, Bose og de andre.

Scroll til toppen