Search
Generic filters

Aktiv støjreduktion fra Montblanc

Trådløse hovedtelefoner til de stilbevidste.

I en verden, hvor snart sagt alle A- og B-listeartister har klistret deres navn på hovedtelefoner, er det næppe overraskende, når Adidas, Leica eller Ferrari også smider deres logo på et par hørebøffer og tager skridtet ind på markedet. For hvem vil ikke tjene penge på et marked, der bare vokser og vokser?

Lidt kynisk kan man sige, at Montblanc bare er én af mange, der kaster sig på karrusellen, men Montblanc ville ikke være Montblanc, hvis ikke deres satsning var mere gennemtænkt.

De er bedst kendt for deres fine fyldepenne samt lædervarer som tegnebøger og tasker, og det er ikke længe siden, de også blev urproducent.

(Foto: Montblanc)

Nu, hvor turen uundgåeligt er kommet til hovedtelefoner, har Montblanc valgt at konsultere Alex Rosson, der bl.a. har arbejdet for Audeze i Californien.

Han har hjulpet Montblanc med det tekniske, for som man kan se af billederne, har de selv et fast greb om designet. MB 01 hedder hovedtelefonerne, og de lukkede ørekopper med Bluetooth (5.0 og aptX) har aktiv støjreduktion, mikrofon og en opgivet batterilevetid på over 20 timer. Driverne er på hele 40 mm og drives af neodymmagneter, og på ydersiden af ørekopperne er der touch-felter til at styre musikken og besvare opkald.

(Foto: Montblanc)

Montblanc MB 01 koster 4.625 kroner og er dermed blandt de dyreste trådløse hovedtelefoner med støjreduktion – og afgjort blandt de stiligste, vi har set.

De fås i hvid eller sort med alu-farvede detaljer eller i mørkebrun med guldfarvede detaljer, helt på linje med farvevalget på Montblancs klassiske fyldepenne.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Chat-funktionen, der fungerer på tværs af de to apps, bliver nu officielt gjort tilgængelig for alle brugere.
  Lenovo X1 Fold kan bestilles allerede nu.
  Frit valg på lyseffekter og fire forskellige optagekarakteristikker.
  Bang & Olufsen i gaming-samarbejde med e-sportsmestrene i Astralis. Vil have gaming-hovedsæt klar til foråret.
  Nyt Omen-tilbehør med Warp Wireless-teknologi.
  Efter at Bose måtte trække de første Sleepbuds tilbage på grund af problemer med batterierne, er der nye hørepropper på vej.
  Halo styrer dit B&O-anlæg med Bluetooth eller Wi-Fi.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Bang & Olufsen Beoplay H95

  Vejl.pris 6000 kr Fornemme støjdæmpere fra B&O

  JBL Club One

  Vejl.pris 2699 kr JBL blander sig i toppen

  Shure Aonic 50

  Vejl.pris 3200 kr Hele stjernehimlen åbenbarer sig

  Sony WH-1000XM4

  Vejl.pris 2800 kr Den nye konge af støjreduktion
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.