Search
Generic filters

AirPods Pro med nyt design

Endelig får vi Apples AirPods med aktiv støjreduktion.

Man kunne høre spredt fnisen, da Apple lancerede deres første trådløse hørepropper, AirPods. De blev kaldt sugerør, cigaretskodder og andre sjove ting, men latteren forstummede, da Apple hurtigt tog føringen på markedet for trådløse hørepropper.

Ikke hvad lyden angår, for den er temmelig middelmådig, men salget tog fart, og nu er det AirPods, der er markedsledende blandt trådløse hørepropper.

(Foto: Apple)

Fem timers batterilevetid

AirPods fik for nylig en opdatering og er stadig i salg, mens Pro-modellen er en helt ny udgave af Apples hørepropper.

Pro-versionen har samme batterilevetid som standardversionen, op til fem timer – og lidt mindre, når den aktive støjreduktion er aktiveret. For det er en af tre ting, der adskiller Pro-udgaven fra de almindelige.

(Foto: Apple)

Aktiv støjreduktion og bedre lyd

Støjreduktionen kan slås fra, når der ikke er brug for den, og slås til igen, når man vil have dæmpet baggrundsstøjen.

Hørepropperne har to mikrofoner, en på ydersiden og en på indersiden ved øret, som analyserer baggrundsstøjen og bruger en algoritme til at dæmpe larmen ved hjælp af støj i modfase (kaldet “antistøj”). Ifølge Apple udføres disse beregninger kontinuerligt – 200 gange i sekundet – for at få den mest effektive støjreduktion i forskellige miljøer.

Indvendig sidder en adaptiv EQ, som Apple mener er i stand til at tilpasse lydbalancen til brugerens ører – noget, vi virkelig ser frem til at teste. De siger også, at hørepropperne går helt ned til 20 Hz i bassen.

(Foto: Apple)

Stemmestyring

AirPods Pro understøtter stemmestyring med Siri og er udstyret med en touch-flade til at starte og stoppe musikken og skifte nummer. Man kan også besvare opkald.

Desuden kan Siri læse indgående beskeder op og afbryder ikke, hvis man taler i telefon. Det er også muligt få “transparent lyd”, så man kan høre omverdenen, samtidig med at man spiller musik.

(Foto: Apple)

Pris og tilgængelighed

AirPods Pro spiller i op til fire en halv time med støjreduktionen aktiveret, og det nye lade-etui giver godt 24 timers ekstra spilletid. Det kan oplades trådløst med en Qi-ladeplade.

Apple AirPods Pro er i salg nu til 2.199 kroner og leveres med silikonedutter i tre størrelser samt lade-etui.

Vi sætter stor pris på, at du læser Lyd & Billede!
Log ind for at læse videre.

Prøv Lyd & Billede i 30 dage for 3 kr

Få fuld adgang til alle artikler på lydogbillede.dk
Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ugentlige nyhedsbreve.
Se flere muligheder her
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Nyt Omen-tilbehør med Warp Wireless-teknologi.
  Efter at Bose måtte trække de første Sleepbuds tilbage på grund af problemer med batterierne, er der nye hørepropper på vej.
  Halo styrer dit B&O-anlæg med Bluetooth eller Wi-Fi.
  Amazon-ejede Ring har lanceret Always Home Cam, der har en helt unik egenskab: Det er en flyvende minidrone, der selv patruljerer dit hjem.
  Bliver Canons billigste professionelle videokamera.
  Lyden i KEF LS50 Meta og LS50 Wireless II skal være væsentlig forbedret med ny teknologi.
  “Det eneste, der er hurtigere end Ludicrous, er Plaid.”

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Bang & Olufsen Beoplay H95

  Vejl.pris 6000 kr Fornemme støjdæmpere fra B&O

  JBL Club One

  Vejl.pris 2699 kr JBL blander sig i toppen

  Shure Aonic 50

  Vejl.pris 3200 kr Hele stjernehimlen åbenbarer sig

  Sony WH-1000XM4

  Vejl.pris 2800 kr Den nye konge af støjreduktion
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.