itemprop

AirPods Pro med nyt design

Endelig får vi Apples AirPods med aktiv støjreduktion.

Man kunne høre spredt fnisen, da Apple lancerede deres første trådløse hørepropper, AirPods. De blev kaldt sugerør, cigaretskodder og andre sjove ting, men latteren forstummede, da Apple hurtigt tog føringen på markedet for trådløse hørepropper.

Ikke hvad lyden angår, for den er temmelig middelmådig, men salget tog fart, og nu er det AirPods, der er markedsledende blandt trådløse hørepropper.

(Foto: Apple)

Fem timers batterilevetid

AirPods fik for nylig en opdatering og er stadig i salg, mens Pro-modellen er en helt ny udgave af Apples hørepropper.

Pro-versionen har samme batterilevetid som standardversionen, op til fem timer – og lidt mindre, når den aktive støjreduktion er aktiveret. For det er en af tre ting, der adskiller Pro-udgaven fra de almindelige.

(Foto: Apple)

Aktiv støjreduktion og bedre lyd

Støjreduktionen kan slås fra, når der ikke er brug for den, og slås til igen, når man vil have dæmpet baggrundsstøjen.

Hørepropperne har to mikrofoner, en på ydersiden og en på indersiden ved øret, som analyserer baggrundsstøjen og bruger en algoritme til at dæmpe larmen ved hjælp af støj i modfase (kaldet “antistøj”). Ifølge Apple udføres disse beregninger kontinuerligt – 200 gange i sekundet – for at få den mest effektive støjreduktion i forskellige miljøer.

Indvendig sidder en adaptiv EQ, som Apple mener er i stand til at tilpasse lydbalancen til brugerens ører – noget, vi virkelig ser frem til at teste. De siger også, at hørepropperne går helt ned til 20 Hz i bassen.

annonce
(Foto: Apple)

Stemmestyring

AirPods Pro understøtter stemmestyring med Siri og er udstyret med en touch-flade til at starte og stoppe musikken og skifte nummer. Man kan også besvare opkald.

annonce

Desuden kan Siri læse indgående beskeder op og afbryder ikke, hvis man taler i telefon. Det er også muligt få “transparent lyd”, så man kan høre omverdenen, samtidig med at man spiller musik.

(Foto: Apple)

Pris og tilgængelighed

AirPods Pro spiller i op til fire en halv time med støjreduktionen aktiveret, og det nye lade-etui giver godt 24 timers ekstra spilletid. Det kan oplades trådløst med en Qi-ladeplade.

Apple AirPods Pro er i salg nu til 2.199 kroner og leveres med silikonedutter i tre størrelser samt lade-etui.

annonce
Vi sætter stor pris på, at du læser Lyd & Billede!
Log ind for at læse videre.

Test-abonnement
Gratis i en måned
Få fuld adgang på alle enheder.
6 måneder
Kun 44,- mnd
Få adgang til alle tests og nyheder på Lyd & Billede i 6 måneder
Få fuld adgang på alle enheder.
12 måneder
Kun 40,- mnd
Få adgang til alle tests og nyheder på Lyd & Billede i 12 måneder
Få fuld adgang på alle enheder.
Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of

Läs också

Scroll til toppen