TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
L&B’s JULEKALENDER 2022
Nyhed

Sony HT-A9 tilbage på butikshylderne

Sonys populære surroundhøjttalere har været svære at få fingrene i, men nu har de fået en ny forhandler.

forfatter
Publiceret 13/10/2022 - 09:12

For næsten nøjagtig et år siden testede vi Sonys dampende friske hjemmebiohøjttalere HT-A9, og vi var vældigt imponerede over surround-oplevelsen.

Med fire avancerede, men kompakte surroundhøjttalere, som kan placeres frit i rummet, og muligheden for at udvide med en trådløs subwoofer, formåede Sony-anlægget at lukke os inde i en usædvanligt virkelighedstro og engagerende ‘lydboble’.

Udover den imponerende gengivelse af film og TV-underholdning, var Sony-højttalerne også overbevisende til afspilning af musik. Realismen var til at tage og føle på, og HT-A9 endte med få en solid anbefaling fra vores side.

Det var bare et problem: Højttalerne var næsten umulige at få fat på! 

L&B-redaktionen har efterfølgende fået mange henvendelser fra læsere, som lurer på, hvor man kan købe HT-A9. Produktet har været en mangelvare ude hos de vanlige Sony-forhandlere, og højttalerne har heller ikke været tilgængelige i Sonys egen netbutik.

Om det skyldes corona, chip-mangel eller andre problemer skal vi ikke spekulere i, men Sony har altså ikke været i stand til at imødekomme efterspørgslen – til stor frustration blandt en del vordende købere. Men nu ser det ud til, at det lysner!

Sony Nordic skriver i en mail til Lyd & Billede, at HT-A9 nu kan købes hos Elgiganten: Højttalerne vil i første omgang blive solgt direkte via nettet, men kan også blive tilgængelige i butikkerne efterhånden.

Vi bemærker, at prisen for HT-A9 er steget 1.500 kroner i pris, siden vi testede dem første gang, men nu er anlægget i hvert fald tilgængeligt. Sony-højttalerne er absolut en overvejelse værd, hvis man søger større lydoplevelser, end en almindelig soundbar kan give.

Vil du vide mere om Sony HT-A9, så anbefaler vi at læse testen herunder!

Læs også Sony HT-A9: Sikke en surround-lyd! Med HT-A9 har Sony tænkt helt nyt og løst et stort problem inden for hjemmebiolyd, nemlig placering af højttalerne. Og det fungerer virkelig godt!
Sony HT-A9 lifestyle(2)

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ inkluderer
  • Over 5.000 produkttests
  • Undgå fejlkøb med vores råd og guides
  • Deltag i L&B-forummet med andre lyd- og billedentusiaster
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Altid opdateret på sidste nyt
  • Nyhedsbrev direkte i din indbakke
  • L&B TechCast – en podcast af Lyd & Billede
  • Ingen bindingsperiode – opsig, når du vil!

Vi tester for dig!

4 uger 39kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 800 kr
(du sparer 216 kr)
12 Måneder 895kr
(med 11 utgaver af magasinet)
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

En kommentar til “Sony HT-A9 tilbage på butikshylderne”

Skriv en kommentar

Lyd på ingen plads Indbygningshøjttalerne DALI Phantom K-60 LP kræver stort set ingen indbygningsplads i dybden.
Det bedste Sony-køb? Sonys mellemste soundbar giver den en ekstra skalle med overbevisende surround-lyd. Men hvor god er HT-A5000 i forhold til Sonos Arc?
Her er det nye Apple TV 4K En ny version af Apples populære TV-boks kommer d. 4. november – med en glædelig nyhed for ejere af nyere TV-modeller fra Samsung!
Marantz Cinema: Friskere udseende - heftigere lyd? Marantz Cinema-serien består af nye, integrerede surround-forstærkere, samt separat processor og 16-kanals effektforstærker - og med et udseende, man bestemt ikke har lyst til at gemme væk.
Comeback for Sonys bedste surroundhøjttalere Sonys populære surroundhøjttalere har været svære at få fingrene i, men nu har de fået en ny forhandler.
Laserskarpt biografbillede Markedets mest overkommelige laserprojektor med ægte 4K-opløsning er nøjagtig så fantastisk, som det lyder.
Følg Lyd & Billede