TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Opdatering til McIntosh MX100

Nu kan du integrere hjemmebioprocessoren i dit smarte hjem.

forfatter
Publiceret 06/04/2022 - 11:11

En opdatering til hjemmebioprocessoren McIntosh MX100 giver den understøttelse af integration og styring med Control4. Som er en styringsprotokol, hvor tilsluttede produkter integreres i lyd-, varme- og lysstyringen i et smart-hjem.

McIntosh-processoren er en ren hjemmebioprocessor, og hvis man ikke har den allernyeste firmware, skal man downloade og opdatere MX100 til version 2.134 eller nyere. Så er processoren klar til download af installationsprogrammet til Control4.

Hvis man har en ældre version af firmwaren, bør man besøge en McIntosh-forhandler for at opdatere sin MX100.

MX100 Back hi res scaled 1
McIntosh MX100 bagfra. (Foto: McIntosh)

McIntosh MX100 er udelukkende udstyret med digitale indgange, men har analoge udgange til alle kanaler. Blandt indgangene er fire HDMI-indgange og en HDMI-udgang med understøttelse af Enhanced Audio Return Channel (eARC).

Den understøtter også Dolby Atmos, DTS:X, Dolby Vision, HDR10 og HLG. Den har understøttelse af 4:4:4 farvematrix og Rec.2020, og så har den 3D video-passthrough. Hvis nogen stadig har brug for det.

MX100 MI347 MI254 Rack Angle hi res scaled 1
McIntosh MX100 i rack. (Foto: McIntosh)

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ Måned

kr 89,00

KØB

LB+ Uge

kr 45,00

KØB
Ingen bindingsperiode. Fornyes automatisk.
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv en kommentar

You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today
Skræmmende realistisk biografbillede Sony tager laserbio til nye højder med en high-end-projektor, som får kæben til at ramme gulvet.
lbpluss
Trådløst OLED-TV fra LG Ny topmodel med trådløs videotransmission.
Vi tester B&O’s fedeste soundbar Bang & Olufsens seneste kreation, Beosound Theatre, er noget af det absolut fedeste, vi har set og hørt i kategorien soundbars. Men det koster!
lbpluss
Lyd på ingen plads Indbygningshøjttalerne DALI Phantom K-60 LP kræver stort set ingen indbygningsplads i dybden.
Det bedste Sony-køb? Sonys mellemste soundbar giver den en ekstra skalle med overbevisende surround-lyd. Men hvor god er HT-A5000 i forhold til Sonos Arc?
Følg Lyd & Billede