TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

IFA 2022: X937U – Ny Atmos-soundbar fra TCL

Biograflignende lydoplevelser hjemme i stuen.

forfatter
Publiceret 01/09/2022 - 17:40

TCL Electronics holdt i dag sin pressekonference på IFA-messen i Berlin, hvor de præsenterede deres nyeste produkter for efteråret 2022. Her fik vi blandt andet lov til at se den nye soundbar RAY-DANZ X937U. Med understøttelse af både Dolby Atmos og DTS:X skulle denne soundbar have stort potentiale til at skabe imponerende lydoplevelser.

x937u 02
TCL X937U kommer med separate baghøjttalere og trådløs subwoofer. (Foto: TCL)

TCL X937U med “RayDanz”

Den nye soundbar bruger en såkaldt 7.1.4-konfiguration med separate surround-baghøjttalere, fire opadrettede højdekanaler samt en trådløs subwoofer, som lover basgengivelse ned til 20 Hz. TCL-baren kommer med automatisk rumkorrektion, og basniveauet skulle desuden nemt kunne justeres via den medfølgende fjernbetjening.

X937U anvender en teknik som TCL kalder RayDanz (introduceret i den første model tilbage i 2020), med akustiske reflektorer som bidrager til et større og mere diffust surround-lydbillede. Hvis TCL har formået at finpudse løsningerne fra den forgænger, vi testede for to år siden, kan dette godt gå hen og blive en spændende sag.

Læs også En anderledes Atmos-soundbar fra TCL TCL Ray-Danz TS9030 bruger smarte akustiske løsninger i stedet for avanceret DSP til at simulere surround-sound.
TCL RAY-DANZ TS9030 lifestyle

Pris og tilgængelighed

TCL X937U bliver tilgængelig hos udvalgte nordiske forhandlere i løbet af september til en vejledende pris på 5.999 kroner.

TCL X937U – tekniske specifikationer

• RAY•DANZ-teknologi med avancerede akustiske reflektorer
• 7.1.4-lydkanaler
• Trådløs subwoofer og trådløse baghøjttalere
• Dolby Atmos
• DTS:X
• HDMI 2.0 med eARC
• HDMI 2.0-indgang
• 1020 W maksimal lydeffekt
• Optisk/Bluetooth-indgang
• Kompatibel med Google Assistant, Alexa og Apple AirPlay

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ Måned

kr 89,00

KØB

LB+ Uge

kr 45,00

KØB
Ingen bindingsperiode. Fornyes automatisk.
Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ Måned

kr 89,00

KØB

LB+ Uge

kr 45,00

KØB
Ingen bindingsperiode. Fornyes automatisk.
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv en kommentar

You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today
Skræmmende realistisk biografbillede Sony tager laserbio til nye højder med en high-end-projektor, som får kæben til at ramme gulvet.
lbpluss
Trådløst OLED-TV fra LG Ny topmodel med trådløs videotransmission.
Vi tester B&O’s fedeste soundbar Bang & Olufsens seneste kreation, Beosound Theatre, er noget af det absolut fedeste, vi har set og hørt i kategorien soundbars. Men det koster!
lbpluss
Lyd på ingen plads Indbygningshøjttalerne DALI Phantom K-60 LP kræver stort set ingen indbygningsplads i dybden.
Det bedste Sony-køb? Sonys mellemste soundbar giver den en ekstra skalle med overbevisende surround-lyd. Men hvor god er HT-A5000 i forhold til Sonos Arc?
Følg Lyd & Billede