TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Her er Reavons nye Blu-ray-afspiller: UBR-X110

Den nye UBR-X110 er blevet opgraderet med mulighed for at afspille SA-CD’er.

forfatter
Publiceret 10/03/2022 - 11:40

Blu-ray-afspillere er blevet en niche for dem, der værdsætter ekstra lyd- og billedkvalitet. For selv om streaming-tjenesterne kaprer flere og flere seere, er der stadig interesse for fysiske medier. Og filmentusiaster med en stor filmsamling har selvfølgelig brug for en god maskine at afspille dem på!

Læs også Ny Blu-ray-afspiller for de kræsne Reavon UBR-X200 henvender sig til filmentusiaster, der gerne vil presse den bedste ydelse ud af deres disksamling. Med solid byggekvalitet, skarpt billede og gode tilslutnings- og justeringsmuligheder er det en afspiller for de virkelig kræsne.

En af de producenter, der har slået sig op på netop det, er franske Reavon, som leverer nogle af de mest avancerede 4K Blu-ray-afspillere på markedet. Og nu er de ude med en ny model!

REAVON UBR X110 1536x416 1
(Foto: Reavon)

Reavon UBR-X110

Den nye UBR-RX110 tager over fra den nuværende UBR-X100, som har været lillebror i Reavon-serien. Den er bygget over samme læst som forgængeren, og der skulle ikke være nogen særlige ændringer i konstruktionen, men derimod en ekstra feature: Kompatibilitet med SA-CD.

Tidligere måtte man punge ud for topmodellen UBR-X200 for at få denne funktionalitet, men med UBR-X110 til rådighed kan man nu klare sig med den lidt billigere variant, hvis man skulle have et antal Super Audio-CD’er i sin samling.

Den største og vigtigste forskel på UBR-X110 og topmodellen vil så være, at sidstnævnte har en dyrere analogdel.

REAVON UBR X200 licences
Ud over UHD understøtter Reavon UBR-X110 Blu-ray, Blu-ray, DVD, DVD Audio, CD og SA-CD og en række medieformater såsom FLAC, AIFF, DFF, DSF, JPG, TIFF, MKV og M2TS, til afspilning via USB eller netværk. (Grafik: Reavon)

Pris og tilgængelighed

Reavon UBR-X110 er tilgængelig nu og koster 7.999 kroner – tusind kroner mere end UBR-X100.

Mere info: reavon.com

 

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Farvel, Onkyo! Kommentar: Et af de store gamle træer i hi-fi-skoven er faldet. Uden en lyd.
Se Sonys nye 4K-projektorer Sonys nye 4K-projektorer lover den ultimative hjemmebio-oplevelse og tilbyder bl.a. laserlys til en helt ny pris.
Tag billedet med dig overalt Samsung The Freestyle er en smart projektor, når man har brug for hurtig og nem videounderholdning i stort format – men den har også nogle begrænsninger.
McIntosh opdaterer MX100 med Control4 Nu kan du integrere hjemmebioprocessoren i dit smarte hjem.
Ny Blu-ray-afspiller fra Reavon Den nye UBR-X110 er blevet opgraderet med mulighed for at afspille SA-CD’er.
Vanvittig surround-processor fra McIntosh MX180 A/V Processor understøtter 8K-video.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend