Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Thorens bygger nyt

Pladespiller-legenden Thorens markerer mærkets 130 års jubilæum ved at præsentere to nye pladespillere. Eller rettere, én ny pladespiller i to varianter.

Skrevet af / 13/05/2013 - 11:33
Thorens bygger nyt

De nye pladespillere hedder TD206 og TD209 og er i vid udstrækning baseret på den kritikerroste TD309, som med sin frække form og farve er en pladespiller, man ikke undgår at lægge mærke til. De to nyankomne er en slags sneakvariant af 309 og har samme suspension af fødderne, ikke den samme nemme VTA justering af tonearmen, og i stedet for et ekstra board til pladespillerens leje et sindrigt system af fræsede grooves for at minimere vibrationer. Alt, selvfølgelig, for at spare, hvor det er mest fornuftigt at spare for at få den bedst mulige ydeevne – alt efter Thorens chefdesigner Helmut Thiele som din korrespondent havde en snak med. Han var mægtig stolt af sine nye konstruktioner og fortalte om nogle af udfordringerne ved at fremstille en billigere version af et optimeret design. Begge pladespillere er forsynet med den helt nye Thorens TP90 tonearm og er fremstillet i Tyskland.

De to varianter er: TD209 der har samme unikke design som TD309 mens TD206 er en 209 i klassisk firkantet design. De fås i rød, sort og hvid finish. Prisen vil være omkring 1000 euro derhjemme komplet med pickups og tilbehør. Men ligesom 309 skal pickup´en nok mere ses som et reservehjul, der tillader en at komme i gang med det samme med afspilning. Pladespillerne trives formentlig fremragende med, at du går et par klasser op i pickup.

www.radioactiv.dk

TD209_Anschluss_V01_AdobeRGB_jpg72

 

TD206_Geschwindigkeitsregler_V01_AdobeRGB_jpg72

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Læse hele artikkelen? Log ind eller bliv medlem af LB+.

Se alle vores abonnementer her.

Live Podcast-episode fra Elgiganten Campus

High-end som du næppe har set før

Billigere streaming-receivere fra Yamaha

Gæt hvad dette er!

Burmester præsenterer ny forstærker

Kraftig forstærker til streaming

Scroll to Top