TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Sonus Faber Olympica

Sonus Faber Olympica er en hyldest til Teatro Olimpi i firmaets hjemby Vicenza.

forfatter
Publiceret 07/06/2013 - 22:57

Som en hyldest til det monumentale teater Vicenza Teatro Olimpi lanceres en helt ny højttalerserie udført i blandt andet valnød og læder. Olympicaserien produceres på fabrikken i Arcugnano, Italien. Ved lanceringen på high-end messen i München for få uger siden, blev de tre første modeller i serien vist. Det var to-vejs standermodellen Olympica I samt tre-vejs gulvhøjttalerne Olympica II og Olympica III. Senere på året følger flere modeller, bl.a. en Olympica Center.

Kabinetformen er asymmetrisk og reducerer interne resonanser. Enhederne er alle nye Sonus Faber enheder, bl.a. er diskanten en 29 mm DAD-dome teknologi med neodynium magnet. Mellemtonen er en 150 mm enhed med membran produceret i en blanding af cellulosemasse og fibre fra kapok og kenaf planterne. Bassen er en 180 mm enhed med membran i en blanding af cellulosemasse og syntaktisk skum.

Udførelsen er i naturvalnød eller grafitbejdset valnød og sort naturlæder. Træoverfladen er lakeret mange gange med en semi-blank økologisk lak. Olympica-serien lægger sig i ydelse og finish mellem Cremona-serien og Homage-serien.

Olympica III koster 91.000 pr. sæt,  Olympica II koster 67.000 kr. pr. sæt og Olympica I koster 38.000 kr. pr. sæt. Standere: 8.000 kr. pr. sæt.

www.high-performance.dk

Olympica-I-1

Olympica-II-2

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
High End-messen i München åbner i denne uge Den største og vigtigste messe for alle hi-fi-interesserede finder sted den 19.-22. maj. Lyd & Billede er selvfølgelig på plads!
Tangent-forstærkersæt får premiere på High End-messen i München Danske Tangent er har lavet et diskret forstærkersæt. Men både størrelsen og prisen er mindre end forventet.
De ti bedste high-end-forstærkere lige nu Her finder du de ti af de bedste integrerede high-end-forstærkere lige nu.
Farvel, Onkyo! Kommentar: Et af de store gamle træer i hi-fi-skoven er faldet. Uden en lyd.
CD-afspiller med vakuumrør McIntosh MCD12000 bruger rør i signalvejen.
Tre budgetvenlige pladespillere fra Pro-Ject Pro-Ject E1 kommer bl.a. i en version med Bluetooth.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend