TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Pickup for de få

My Sonic Lab præsenterer nu deres nye referencepickup, også udenfor hjemlandet.

forfatter
Publiceret 02/05/2013 - 13:56

Den japanske pickup-producent My Sonic Lab, som også producerer Air Tights pickup´er, er kommet med en ny reference-pickup. Signature Gold hedder modellen. Den nye topmodel blev faktisk allerede præsenteret på deres hjemmemarked i Japan under Tokyo International High-End Show i november sidste år.

At den først nu kommer til resten af verden beror på, at man først forsøgte at imødegå efterspørgslen i hjemlandet. Med en pris på omkring 45.000 kroner er det heller ingen pickup, som produceres i stort antal.

Man stræber efter højt output med lav indre modstand takket være et højeffektivt magnetsystem. Pickup-huset er lavet af duralmin, som skal gøre huset både resonansfrit og yderst stabilt.

www.poshaudio.com

 

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Hegels flagskibsforstærkere fornys Ny udgave af forstærkersættet H30 og P30.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Ny CD-afspiller fra Marantz Marantz CD 60 er en spritny, moderne CD-afspiller med premiumkomponenter til en fornuftig pris.
Pladespiller til Metallica-skiver Blandt Pro-Jects mange nyheder på High End-messen faldt vi for denne Metallica-inspirerede pladespiller.
Lyd & Billede Podcast: Episode 2 Stadig smartere produkter volder problemer, når softwaren ikke fungerer. Vi forklarer, hvorfor trådløse hovedtelefoner ikke er bedst, og hvilken slags træningsur der er bedst.
High End 2022: Nye forstærkere og CD-afspiller(!) fra Denon Integreret forstærker med HEOS og en CD-afspiller afsløret ved München-messens åbning.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend