TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Ortofon til øret

Pickupspecialisten kommer med en hovedtelefonforstærker.

forfatter
Publiceret 04/10/2012 - 10:54

For nogle år siden kom Ortofon med deres egne in-ear hovedtelefoner, e-Q5. Nu kommer de med en hovedtelefonforstærker, som skal matche dem på bedste vis. Men ikke bare dem, Ortofon angiver at takket være et ordentligt output, kan den klare selv tungtdrevne hovedtelefoner af andre mærker.

Amp 1, som forstærkeren hedder, opgives til at give op til 2 x 650 mW i 32 ohm og siges at have ”ekstrem lineær” frekvensgang fra 10 Hz til 200 kHz. Ovenpå den lille boks sidder en ganske stor volumenkontrol, og de to udgange kan bruges samtidig. Man angiver også, at den kan tilsluttes direkte til en CD-afspiller eller andre apparater på lineniveau.

Den eneste pris, vi kunne finde, var på Ortofons egen webbutik og den lyder på 500 euro ekskl. Strømforsyning (16).

www.ortofon.com

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sådan en kunne vi da godt tænke os! Den nye pladespillerreference MoFi MasterDeck og RIAA-trinet MasterPhono kunne vi godt tænke os i vores stereorack.
Hegels flagskibsforstærkere fornys Ny udgave af forstærkersættet H30 og P30.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Ny CD-afspiller fra Marantz Marantz CD 60 er en spritny, moderne CD-afspiller med premiumkomponenter til en fornuftig pris.
Pladespiller til Metallica-skiver Blandt Pro-Jects mange nyheder på High End-messen faldt vi for denne Metallica-inspirerede pladespiller.
Lyd & Billede Podcast: Episode 2 Stadig smartere produkter volder problemer, når softwaren ikke fungerer. Vi forklarer, hvorfor trådløse hovedtelefoner ikke er bedst, og hvilken slags træningsur der er bedst.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend