TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

NuForce effektforstærker

Den er lille, men kraftig. NuForce kommer med en effektforstærker i deres prisbillige 100-serie

forfatter
Publiceret 12/04/2013 - 18:58

NuForce har udviklet STA-100 forstærkeren til, som man siger, audioentusiasten der ønsker en audiofil stereo effektforstærker i et elegant kabinet af beskeden størrelse. Den er fysisk i samme stil som firmaets HAP-100 forforstærkere/hovedtelefon amp, opbygget af kvalitetskomponenter og forstærkningen sker med en avanceret, højeffektiv switchingforstærker som vi er vant til at se fra NuForce.

Teknologien er baseret på NuForces V3 mono forstærkere. Proprietary feedback-kredsløb fungerer som hjørnestenen i STA-100s konstruktion. Dette er et selv-resonant design, 400 kHz PWM. Koblingsfrekvensen tilpasser sig konstant indgangssignalets krav til udgangsstrøm og højttalerens impedans-variationer. Størrelsen på STA-100 er i kontrast til at den faktisk opgives til at give en udeffekt på 160 watt i 4-ohm per kanal.

STA-100 fås i sølv eller sort finish og prisen er 4.995 kr.

www.studiosound.dk

 

Sven Bilen


Nyeste artikler:

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
2 Kommentarer
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Endelig fylder Burmester hullet med 218 og 216 Det tog sin tid, men nu er to nye forstærkere klar.
Mød ARNE Svenske Engström laver deres første integrerede forstærker.
Skotske fynesser i München Fyne Audio viste fuld vintagestil på High End-messen i München.
Sådan en kunne vi da godt tænke os! Den nye pladespillerreference MoFi MasterDeck og RIAA-trinet MasterPhono kunne vi godt tænke os i vores stereorack.
Hegels flagskibsforstærkere fornys Ny udgave af forstærkersættet H30 og P30.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend