TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

”Næsten-alt-i-en” head-fi pakke

Audeze, Bakoon og Klutz Design introducerer et unikt ”næsten-alt-i-en” head-fi pakke.

forfatter
Publiceret 14/06/2013 - 16:31

Audeze, Bakoon og Klutz Design introducerer et unikt ”næsten-alt-i-en” head-fi pakke. Combo-pakken består af et par Audeze LCD3 planar-magnetiske hovedtelefoner, Bakoons HPA-21 ”current drive” hovedtelefonforstærker og en Klutz Design CanCans hovedtelefonsholdere, som i en speciel version i sort læder og orange sting matcher Bakoons signatur-farver. Pakken sælges direkte via de respektive varemærkers webshop for knap 40.000 kroner – en anselig besparelse i forhold til at købe komponenterne separat!

”Denne kombination giver kunden mulighed for at erhverve næsten alt, de behøver for at få det bedst ud af deres Audeze LCD3s,” siger Alexander Rossen, administrerende direktør for Audeze.

”Når teamet på Klutz Design og Bakoo kontaktede os for at diskutere eventuelt samarbejde omkring en combo-pakke med vore LCD3 hovedtelefoner, kunne vi lide ideen. HPA-21 havde allerede fået en rigtig god modtagelse, og desuden var det LCD3, som blev anvendt som reference hovedtelefon under dennes udvikling. I lang tid har vi også syntes om og anvendt Klutz Designs CanCans hovedtelefonsholdere, og da vi endelig fik lyttet på HPA-21 med vore LCD-3s, var det nemt at gå i gang med at tilbyde denne pakke”.

”Nu kan vi tilbyde en combo-pakke, som eliminerer det svære arbejde med at finde det perfekt match af højkvalitativ, højpræsterende forstærker og hovedtelefon – desuden med markedets pæneste og mest gennemtænkte hovedtelefonholdere – til en rigtig god pris” siger Soo In Chae fra Bakoon Products International.

Bakoon HPA-21 er verdens eneste serieproducerede ”current drive” hovedtelefonforstærker, som tilbyder et rent strømsignal hele vejen igennem. I kombination med Bakoon´s forstærkerteknik, som desuden henter sin kraft fra et Li-Ion batteri (lig det som sidder i phonopreampen EQA-11R) har Bakoon, som man siger, ”skabt en hel ny forstærkerreference til hovedtelefonsfantaster”.

CanCans hovedtelefonsholder fra Klutz Designs er i sig selv et smukt design, som gennem sin funktionalitet skaber et sikkert sted at opbevare sine LCD3s. Klædt i smukt Tärnsjö-læder med karakteristiske orange sting, er CanCans Bakoon Leather Edition svensk håndværk og design af højeste klasse.

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
High End-messen i München åbner i denne uge Den største og vigtigste messe for alle hi-fi-interesserede finder sted den 19.-22. maj. Lyd & Billede er selvfølgelig på plads!
Tangent-forstærkersæt får premiere på High End-messen i München Danske Tangent er har lavet et diskret forstærkersæt. Men både størrelsen og prisen er mindre end forventet.
De ti bedste high-end-forstærkere lige nu Her finder du de ti af de bedste integrerede high-end-forstærkere lige nu.
Farvel, Onkyo! Kommentar: Et af de store gamle træer i hi-fi-skoven er faldet. Uden en lyd.
CD-afspiller med vakuumrør McIntosh MCD12000 bruger rør i signalvejen.
Tre budgetvenlige pladespillere fra Pro-Ject Pro-Ject E1 kommer bl.a. i en version med Bluetooth.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend