Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

”Næsten-alt-i-en” head-fi pakke

Audeze, Bakoon og Klutz Design introducerer et unikt ”næsten-alt-i-en” head-fi pakke.

Skrevet af / 14/06/2013 - 16:31
”Næsten-alt-i-en” head-fi pakke

Audeze, Bakoon og Klutz Design introducerer et unikt ”næsten-alt-i-en” head-fi pakke. Combo-pakken består af et par Audeze LCD3 planar-magnetiske hovedtelefoner, Bakoons HPA-21 ”current drive” hovedtelefonforstærker og en Klutz Design CanCans hovedtelefonsholdere, som i en speciel version i sort læder og orange sting matcher Bakoons signatur-farver. Pakken sælges direkte via de respektive varemærkers webshop for knap 40.000 kroner – en anselig besparelse i forhold til at købe komponenterne separat!

”Denne kombination giver kunden mulighed for at erhverve næsten alt, de behøver for at få det bedst ud af deres Audeze LCD3s,” siger Alexander Rossen, administrerende direktør for Audeze.

”Når teamet på Klutz Design og Bakoo kontaktede os for at diskutere eventuelt samarbejde omkring en combo-pakke med vore LCD3 hovedtelefoner, kunne vi lide ideen. HPA-21 havde allerede fået en rigtig god modtagelse, og desuden var det LCD3, som blev anvendt som reference hovedtelefon under dennes udvikling. I lang tid har vi også syntes om og anvendt Klutz Designs CanCans hovedtelefonsholdere, og da vi endelig fik lyttet på HPA-21 med vore LCD-3s, var det nemt at gå i gang med at tilbyde denne pakke”.

”Nu kan vi tilbyde en combo-pakke, som eliminerer det svære arbejde med at finde det perfekt match af højkvalitativ, højpræsterende forstærker og hovedtelefon – desuden med markedets pæneste og mest gennemtænkte hovedtelefonholdere – til en rigtig god pris” siger Soo In Chae fra Bakoon Products International.

Bakoon HPA-21 er verdens eneste serieproducerede ”current drive” hovedtelefonforstærker, som tilbyder et rent strømsignal hele vejen igennem. I kombination med Bakoon´s forstærkerteknik, som desuden henter sin kraft fra et Li-Ion batteri (lig det som sidder i phonopreampen EQA-11R) har Bakoon, som man siger, ”skabt en hel ny forstærkerreference til hovedtelefonsfantaster”.

CanCans hovedtelefonsholder fra Klutz Designs er i sig selv et smukt design, som gennem sin funktionalitet skaber et sikkert sted at opbevare sine LCD3s. Klædt i smukt Tärnsjö-læder med karakteristiske orange sting, er CanCans Bakoon Leather Edition svensk håndværk og design af højeste klasse.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    93.25 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Billigere streaming fra Auralic

Ny og bedre forstærker fra Cambridge Audio

Goldmund effektforstærker: Men spørg ikke om prisen ...

En forstærker for drømmere

Vinyl sætter ny rekord

Komplet anlæg i retrostil

Pladespiller med plug and play

Nyt fra schweiziske Soulution

Rogers LS3/5A - klassikeren vi ikke glemmer

En klassiker vi ikke glemmer

Da hi-fi var en livsstil

Noget helt særligt til din pladesamling

0
Lyd & Billede
Scroll to Top