Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Kompakt nyt fra Q Acoustic

Den lille kompakthøjttaler Q Acoustic Concept 20 introduceres nu på det danske marked.

Skrevet af / 14/06/2013 - 15:16
Kompakt nyt fra Q Acoustic

Now-in-stereo og Hifistore.dk kan nu introducere Q Acoustic Concept 20 på det danske marked. Concept 20 er det nyeste skud på stammen fra højttalerproducenten Q Acoustic og er en tovejs kompakthøjttaler hvor der har arbejdets meget med at løse problemerne omkring forvrængning som følge af kabinetresonanser.

QConcept20main

Løsningen er kabinetter med noget producenten selv kalder ”Gelcore Construction”. I virkeligheden drejer det sig om et kabinet inde i kabinettet, en såkaldt flydende kabinetkonstruktion. Udviklingsafdelingen har søgt inspiration fra lydstudier, som ofte har flydende gulv og vægge for at lække mindst mulig lyd ud af og ind i studiet. Q Acoustics udlover derfor at dette er højttalerkonstruktion med “minimal resonans”. Man siger at denne ”Gelcore Construction” reducerer resonanser i mellemtoneområdet med mere end -6dB, og i de dybe og høje frekvenser siges effekten være endnu bedre.

Bestykningen i Concept 20 er 5” bas/mellemtone med keramisk coating og en 1” kulfiberforstærket silkedome. Højttaleren findes i sort eller hvid højglans til en pris på 3.598 kr. pr. sæt. Dimensionerne er  260 x 280 x 170 mm (HxBxD) og vægten er 5.6 kg

Til Concept 20 har Q Acoustic også udviklet et stativ der er 65 cm højt for at få diskanten lige i ørehøjde når man sidder og lytter. Toppladen på standeren er en sandwich konstruktion med ”Gelcore” og selve søjlen er lavet af 3 lag MDF med ”Gelcore” i mellem. Concept 20 stand leveres i sort eller hvid højglans til en pris på 1499 kr pr sæt.

www.hifistore.dk

q-acoustics-concept-20-speakers-gloss-white-on-stands

 

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Læse hele artikkelen? Log ind eller bliv medlem af LB+.

Se alle vores abonnementer her.

Aston Martin med B&W: Koncertlyd i verdens første Super Tourer

Djævelen har fået nye kræfter

Legendarisk forstærker genopstår

Live Podcast-episode fra Elgiganten Campus

High-end som du næppe har set før

Billigere streaming-receivere fra Yamaha

Scroll to Top