TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

High-Performance genåbner

High-Performance Audio genåbner med lancering af Magico S5 i Danmark

forfatter
Publiceret 01/08/2012 - 07:50

“Hvad er bedre end, at slappe af i din egen stue med fantastisk musik? Det skulle lige være hvis det kunne ske med de nye Magico S5 højttalere forbundet til vidunderforstærkeren Devialet D-Premier,” siger Morten Eskildsen fra High-Performance Audio.

High-Performance Audio genåbner i løbet af august 2012 i nye lokaler i Roskilde. Som tidligere fokuseres på de bedste mærker på markedet, bl.a. Magico, Audio Research, Devialet, Nordost m.fl. Lokalerne vil fra starten rumme bl.a. Magico S5, Devialet D-Premier samt nye modeller fra Audio Research, bl.a. effektforstærkeren REF 75.

Den helt nye Magico S5 er den store nyhed ved genåbningen. Designet er selvfølgelig af Alon Wolf himself. Magico S5 er en 3-vejs gulvhøjttaler, opbygget af et ekstruderet og anodiseret aluminiumskabinet. Kabinettet spiller en væsentlig rolle hvad angår lyden, da mekanisk vridning, diffraktion, intern resonans og dæmpning er i særdeles stram kontrol. Der er også et særdeles kraftfuldt set-up af enheder: en 1″ beryllium MB-30 diskant, en 6″ M380 mellemtone med titaniumspoler, samt to 10″ hybride alu/Nano-tech basser. Frekvensområdet er 22 til 50.000 Hz med en følsomhed på 90 dB.

Højttaleren er 122 cm høj med en vægt på 86 kg pr. stk.  Leveres i højglans eller silkemat i farverne rød, mandarin, blå, grøn, grå, sort eller hvid. Prisen er kr. 245.000,- for et sæt. Undertegnede fik mulighed til en lytning ved en lukket demo i en butik i München i forbindelse med den store High-End udstilling i maj, og S5 præsenterede sig på aller bedste måde – den lød i sandhed glimrende. Alt andet til den pris ville jo også være skandaløst…

www.high-performance.dk

Kommentarer

Subscribe
Notify of
1 Kommentar
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
High End-messen i München åbner i denne uge Den største og vigtigste messe for alle hi-fi-interesserede finder sted den 19.-22. maj. Lyd & Billede er selvfølgelig på plads!
Tangent-forstærkersæt får premiere på High End-messen i München Danske Tangent er har lavet et diskret forstærkersæt. Men både størrelsen og prisen er mindre end forventet.
De ti bedste high-end-forstærkere lige nu Her finder du de ti af de bedste integrerede high-end-forstærkere lige nu.
Farvel, Onkyo! Kommentar: Et af de store gamle træer i hi-fi-skoven er faldet. Uden en lyd.
CD-afspiller med vakuumrør McIntosh MCD12000 bruger rør i signalvejen.
Tre budgetvenlige pladespillere fra Pro-Ject Pro-Ject E1 kommer bl.a. i en version med Bluetooth.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend