TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

High-end AV

Pioneer varsler nye high-end a/v receivere til lancering efter sommeren.

forfatter
Publiceret 20/06/2013 - 11:19

Efter sommeren lancerer Pioneer fire nye high-end receivere med typebetegnelserne SC-2023, SC-LX57, SC-LX77 og SC-LX87. Forstærkerne, siger man fra Pioneer, modsvarer alle hjemmebiografentusiastens krav til indgange, funktioner og gengivelse af musik og film.
Og med SC-LX77 og SC-LX87 har man forsøgt at sætte barren endnu højere, da de er blevet certificeret af Air Studios i London.

Alle modeller støtter 4K opløsning og kan også opskalere et videosignal til netop 4K for at kunne anvendes med de kommende højopløst skærme. LX produkterne er blevet opgraderet med Ess SABRE 32 bit audio scaler, hvor 2 kanals musik kan opskaleres til 192kHz/32bit for at ”give en følelse af højopløst musik”, som man udtrykker det.

LX-produkterne har ni sluttrin, hvor du kan drive alle zoner direkte fra forstærkeren. Og med nye iControlAV2013 kan du styre både receiveren og en Pioneer Blu-ray afspiller fra din smartphone eller tablet. Også de forskellige zoner kan nemt styres fra app´en. Den kan downloades gratis fra Apple og Google.

SC-LX87 koster 22.000 kr., SC-LX77 17.000 kr., SC-LX57 14.000 kr. og den mindste SC-2023 10.000 kr.

SC-LX57-460x306

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
High End 2022: Nye forstærkere og CD-afspiller(!) fra Denon Integreret forstærker med HEOS og en CD-afspiller afsløret ved München-messens åbning.
Ny mellemklasse-integreret fra NAD NAD holder snigpremiere på München-messen med en "hybriddigital" forstærker, der ligner et godt mellemklasse-køb.
Onkyo lever videre! Da japanske Onkyo erklærede sig sig døde, blev der gjort regning uden vært. For mærket Onkyo lever videre på amerikanske hænder.
High End-messen i München åbner i denne uge Den største og vigtigste messe for alle hi-fi-interesserede finder sted den 19.-22. maj. Lyd & Billede er selvfølgelig på plads!
Tangent-forstærkersæt får premiere på High End-messen i München Danske Tangent er har lavet et diskret forstærkersæt. Men både størrelsen og prisen er mindre end forventet.
De ti bedste high-end-forstærkere lige nu Her finder du de ti af de bedste integrerede high-end-forstærkere lige nu.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend