TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Hegeldemo!

KT Radio indbyder til Hegel- og Amphion demo på tirsdag d. 28/5.

forfatter
Publiceret 24/05/2013 - 08:51

Tirsdag d. 28/5 kl. 19 – 21 er der demo på Hegel og Amphion hos KT Radio. Hegel modtager den ene fremragende test efter den anden. På denne demo kommer man at spille på H300 integreret forstærker og HD25 DAC, som er blandt årets produkter i Lyd og Billede. De amerikanske og engelske magasiner er lige så begejstrede, siger Kaj Danielsen fra distributøren Radioactiv.

6549-Image95

Yderligere vil der være danmarkspremiere på Amphion Argon 7L, den nye prestigehøjttaler fra Amphion. Kom og hør med dine egne ører hvorfor, hilser Kaj og folket på KT Radio. Anders Ertzeid og Fredrik Johnsen fra Hegel er tilstede og gennemgår de seneste nyheder. Der vil også blive serveret “lidt godt” til ganen.  Tilmelding er nødvendig, kontakt KT Radio. Det er i butikken på Vesterbrogade 179, 1800 Frederiksberg C som det hele sker.

www.ktradio.dk

Sven Bilen


Nyeste artikler:

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
2 Kommentarer
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Endelig fylder Burmester hullet med 218 og 216 Det tog sin tid, men nu er to nye forstærkere klar.
Mød ARNE Svenske Engström laver deres første integrerede forstærker.
Skotske fynesser i München Fyne Audio viste fuld vintagestil på High End-messen i München.
Sådan en kunne vi da godt tænke os! Den nye pladespillerreference MoFi MasterDeck og RIAA-trinet MasterPhono kunne vi godt tænke os i vores stereorack.
Hegels flagskibsforstærkere fornys Ny udgave af forstærkersættet H30 og P30.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend