TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Familien udvides med flere modeller

Den italienske højttalerspecialist Sonus Faber udvider den nye serie Venere med tre modeller

forfatter
Publiceret 24/05/2013 - 08:38

Den nye højttalerserie fra Sonus Faber, Venere, som blev lanceret kort før jul, får nu tre nye medlemmer af familien. Venere bygger på Sonus Fabers traditioner med kvalitet og æstetik i et moderne og stilfuldt design. Venere-serien produceres på Sonus Fabers nye fabrik i Kina. Den består nu af to standerhøjttalere, to gulvhøjttalere, en centerhøjttaler og en væghøjttaler. Alle modeller kan leveres i sort eller hvid pianolak, samt mod merpris også i valnød.

Venere20_0

Den første nye i serien er Sonus Faber Venere 2.0, en 2-vejs standerhøjttaler som ligesom de øvrige modeller i serien har en kabinetform som en lyre. Modsat Venere 1.5 har Venere 2.0 et større kabinet og en større basenhed, hvilket ifølge firmaet giver den mere tyngde og autoritet. Basrefleksporten i fronten gør placering af højttaleren endnu lettere. Enhederne er en CURV 7″ mellemtone/bas samt en 29 mm DKM silkedome. Standeren har en base af hærdet glas og justerbare fødder. Prisen er 13.900 kr. pr. sæt, stander koster 3.500 kr. pr. stk.

Venere30_7

Sonus Faber Venere 3.0 er flagskibet i Venere-serien, en tre-vejs gulvhøjttaler, også med kabinetform som musikinstrumentet lyren. Enhederne består af en CURV mellemtone, to CURV basser samt en DKM silkedome. Det hærdede glas i basen og i toppen af kabinettet samt de ​​justerbare fødder af aluminium er alle materialer, som er fælles for Venere-serien. Prisen er 30.900 kr. pr. sæt.

VenereWall_0

Sonus Faber Venere Wall er en 2-vejs væghøjttaler i lukket kabinet, med en DPM silkedome og to 7″ mellemtone/bas, hvoraf den ene er passiv. Venere Wall leveres med justerbart vægbeslag, så den rette vinkling kan opnås. Det meget brede kabinet er skabt for at eliminere vægresonans, således at højttaleren kan placeres direkte på væggen. Prisen er 5.700 kr. pr. stk.

www.high-performance.dk

 

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sådan en kunne vi da godt tænke os! Den nye pladespillerreference MoFi MasterDeck og RIAA-trinet MasterPhono kunne vi godt tænke os i vores stereorack.
Hegels flagskibsforstærkere fornys Ny udgave af forstærkersættet H30 og P30.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Ny CD-afspiller fra Marantz Marantz CD 60 er en spritny, moderne CD-afspiller med premiumkomponenter til en fornuftig pris.
Pladespiller til Metallica-skiver Blandt Pro-Jects mange nyheder på High End-messen faldt vi for denne Metallica-inspirerede pladespiller.
Lyd & Billede Podcast: Episode 2 Stadig smartere produkter volder problemer, når softwaren ikke fungerer. Vi forklarer, hvorfor trådløse hovedtelefoner ikke er bedst, og hvilken slags træningsur der er bedst.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend