Digitalradio

Hama DT60 er en DAB+ modtager, som du kan koble til dit eksisterende anlæg for at få digitalradio.
forfatter

Den lille boks kan også tilsluttes til en FM-radio eller en aktiv højttaler med lydindgang. Det giver dig DAB + og Bluetooth, så du har adgang til alle digitale radiostationer på DAB +, og kan streame musik fra Spotify eller Tidal.

En smart detalje er muligheden for at tilslutte en ekstra lydkilde på bagsiden. Styringen sker med den medfølgende fjernbetjening, og man kan gemme radiostationer og indstille alarmen, hvis man tager en lur.

Hama-adapteren koster ca. 800 kroner, og kan også tilsluttes 12 V i båd, bil eller sommerhus med en ekstra 12 V-adapter.

Foto: Hama
Foto: Hama

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.