TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Eton – med solceller

Trådløs bærbar Bluetooth streaming - med solcelleopladning

forfatter
Publiceret 02/10/2012 - 10:24

Etòn Rukus Solar er et bærbart Bluetooth lydsystem med et højeffektivitets solpanel, så man kan afspille musik hele dagen lang. “Lige til at tage med ud i parken, på tracking, på camping, til festen, i sommerhuset, i båden eller bruge den derhjemme med det selvdrevne lydsystem. Bass Boost funktionen og de nyudviklede effektive fullrange højttalerenheder bringer det bedste frem i musikken”, siger Kaj Danielsen fra den skandinaviske importør Intosound.dk. Der medfølger også en netadaptor (for regndage?). AUX indgangen giver mulighed for tilslutning af andre enheder (uden Bluetooth).

Med hurtig one-touch parring, kan Rukus Solar trådløst streame din musik fra enhver kilde. Bluetooth-forbindelsen med AVRCP (one-touch parring og kontrol) og A2DP (høj kvalitet stereo streaming) støtte gør at man kan afspille musik fra enhver Bluetooth-aktiveret smartphone, tablet eller computer. Den har også en USB-udgang til opladning af de fleste smartphones og mobile enheder og bærenettet beskytter din enhed under transport.

Hvis du vil, kan du se Rukus i funktion på Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=mVtwvVgfLcI og http://www.youtube.com/watch?v=1In9I2tFl08

Rukus findes i 2 udgaver, Rukus Solar Bluetooth koster 1799,- og Rukus Bluetooth (uden solpanel) koster 999,-.

Dimensioner: 304 x 206 x 62 mm (B x H x D), vægt: ca. 1,8 kg

 www.intodesign.dk

Sven Bilen


Nyeste artikler:

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
2 Kommentarer
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Endelig fylder Burmester hullet med 218 og 216 Det tog sin tid, men nu er to nye forstærkere klar.
Mød ARNE Svenske Engström laver deres første integrerede forstærker.
Skotske fynesser i München Fyne Audio viste fuld vintagestil på High End-messen i München.
Sådan en kunne vi da godt tænke os! Den nye pladespillerreference MoFi MasterDeck og RIAA-trinet MasterPhono kunne vi godt tænke os i vores stereorack.
Hegels flagskibsforstærkere fornys Ny udgave af forstærkersættet H30 og P30.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend