TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Elac-show hos HiFi Forum

Oliver John fra Elac demonstrerede de nyeste Elac-modeller på Østerbro i København

forfatter
Publiceret 22/03/2013 - 17:03

Hi-Fi Forum havde torsdag d. 21 fint besøg af Oliver John fra Elac, der demonstrerede de seneste modeller fra den tyske højttalerproducent. Arrangementet blev afholdt i samarbejde med HiFI Forums “søsterbutik”, TopSound på Østerbro, der har bedre lokaler for denne type af demo.

elacIMG_4810

Erik Hansen fra distributøren SAS-Audio lagde ud med at spille på model FS407, der er bestykket med de seneste nye enheder fra firmaet. Elac laver alle enheder in-house, og den ny bas/mellemtoneenhed er med kurv og front af aluminium og en ny crystal membran. Den er også forsynet med Elacs nye Jet diskant, der nu er i sin femte generation. Prisen er 30.000 kr./sæt.

elacIMG_4816

Og så var det tid til at skifte til model 507. Boris fra HiFi Forum klarer nemt at løfte højttaleren selv, Oliver fra Elac fik – fornuftig nok – hjælp…

elacIMG_4823

Oliver fortæller om model FS507, at man blandt andet kan justere diskantenhedens afstand til højttalerens front, og at højttaleren er forsynet med den nye mellemtone/diskantenhed, der har den nye Jet-Tweeter af femte generation placeret i centrum og mellemtoneenheden formet som en ring rundt om. FS506 har en pris på 80.000 kr./sæt.

Vi kan afsløre, at såvel model 407 som 507 bød på gengivelse af meget høj klasse, publikum var meget begejstret for, hvad de fik at høre. Pladevalget var frit, alle fik lov til at vælge, hvad de havde lyst til bland Erik Hansens (virkelig) mange medbragte plader. En meget hyggelig aften.

www.hififorum.dk 

 

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
High End-messen i München åbner i denne uge Den største og vigtigste messe for alle hi-fi-interesserede finder sted den 19.-22. maj. Lyd & Billede er selvfølgelig på plads!
Tangent-forstærkersæt får premiere på High End-messen i München Danske Tangent er har lavet et diskret forstærkersæt. Men både størrelsen og prisen er mindre end forventet.
De ti bedste high-end-forstærkere lige nu Her finder du de ti af de bedste integrerede high-end-forstærkere lige nu.
Farvel, Onkyo! Kommentar: Et af de store gamle træer i hi-fi-skoven er faldet. Uden en lyd.
CD-afspiller med vakuumrør McIntosh MCD12000 bruger rør i signalvejen.
Tre budgetvenlige pladespillere fra Pro-Ject Pro-Ject E1 kommer bl.a. i en version med Bluetooth.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend