TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Creek introducerer Evolution 50

Evolution 50A er en moderne, opdateret version af de klassiske forstærkerdyder fra Creek.

forfatter
Publiceret 28/04/2013 - 22:25

Den engelske producent Creek Audio har specialiseret sig i seriøs hifi til rimelige priser, og er kendt for en ganske konservativ indgangsvinkel til hvordan et hifi-produkt skal skrues sammen. Evolution 50A er en moderne, opdateret version af de klassiske dyder fra Creek, og fortsat til en overkommelig pris.

Det første man noterer er det nye display, som med OLED teknologi giver et mere stilrent udtryk og gør displayet lettere at aflæse. Lysstyrken kan reguleres, eller displayet kan slås helt fra. Hjertet i Evolution 50A er en stabil strømforsyning med en kraftig trafo og en strømbank med mange små kondensatorer i stedet for få store. Denne konstruktion, siger Creek,  giver en bedre, ”hurtigere” dynamik, og er med til at give musikalitet.

Forforstærker kredsløbet er et helt nyt design med både balanceret og ubalanceret input. Konstruktionen giver mulighed for at montere en Sequel RIAA-kreds for pladespiller, eller en Ambit FM tuner-modul. Styrecomputeren finder selv ud af hvilke moduler der er tilsluttet og ændrer menuen tilsvarende. Det opdaterede design rundes af med en helt ny system-fjernbetjening, og Evolution 50A har også en separat IR indgang, så forstærkeren kan betjenes selv om den er gemt væk i et skab. Creek Evolution 50A leveres i sort eller sølv og koster 6.999 kr.

www.kcaudio.dk

 

 

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
1 Kommentar
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
High End 2022: Nye forstærkere og CD-afspiller(!) fra Denon Integreret forstærker med HEOS og en CD-afspiller afsløret ved München-messens åbning.
Ny mellemklasse-integreret fra NAD NAD holder snigpremiere på München-messen med en "hybriddigital" forstærker, der ligner et godt mellemklasse-køb.
Onkyo lever videre! Da japanske Onkyo erklærede sig sig døde, blev der gjort regning uden vært. For mærket Onkyo lever videre på amerikanske hænder.
High End-messen i München åbner i denne uge Den største og vigtigste messe for alle hi-fi-interesserede finder sted den 19.-22. maj. Lyd & Billede er selvfølgelig på plads!
Tangent-forstærkersæt får premiere på High End-messen i München Danske Tangent er har lavet et diskret forstærkersæt. Men både størrelsen og prisen er mindre end forventet.
De ti bedste high-end-forstærkere lige nu Her finder du de ti af de bedste integrerede high-end-forstærkere lige nu.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend