TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Boston med Airplay

Boston Acoustics lancerer et lille højttalersystem med Airplay og DNLA

forfatter
Publiceret 25/11/2012 - 19:36

Streaming og Wi-Fi er noget de fleste hi-fi-producenter oplever at de bare må have i deres program. Nu lancerer amerikanske Boston MC200Air, deres version af et trådløst højttalersystem som klarer både Airplay og DNLA, hvilket betyder at du kan sende musik til den fra såvel iPhone som Android. Og hvis du har flere MC200Air enheder kan du streame til dem alle sammen i flere rum, på samme tid og fra samme kilde.

Du kan også tilslutte to andre enheder via AUX og USB indgangene. Bostons BassTrac system sørger for “en imponerende basgengivelse fra så lille en enhed”, siger man fra Boston. En lille fjernbetjening følger med og vægbeslaget er indbygget. Vægten er på lige over to kg, finishen i blank sort eller hvid og prisen er 2.995 kr.

www.hifi-freaks.dk

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sådan en kunne vi da godt tænke os! Den nye pladespillerreference MoFi MasterDeck og RIAA-trinet MasterPhono kunne vi godt tænke os i vores stereorack.
Hegels flagskibsforstærkere fornys Ny udgave af forstærkersættet H30 og P30.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Ny CD-afspiller fra Marantz Marantz CD 60 er en spritny, moderne CD-afspiller med premiumkomponenter til en fornuftig pris.
Pladespiller til Metallica-skiver Blandt Pro-Jects mange nyheder på High End-messen faldt vi for denne Metallica-inspirerede pladespiller.
Lyd & Billede Podcast: Episode 2 Stadig smartere produkter volder problemer, når softwaren ikke fungerer. Vi forklarer, hvorfor trådløse hovedtelefoner ikke er bedst, og hvilken slags træningsur der er bedst.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend