Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

B&O i Vanquish

Bang & Olufsen leverer lyd til den nye Aston Martin Vanquish Volante

Skrevet af / 20/06/2013 - 17:00
B&O i Vanquish

Aston Martin Vanquish Volante er topmodellen i Aston Martins modelprogram og har Bang & Olufsen BeoSound Vanquish systemet med 13 aktive højttalere, avancerede lydalgoritmer og over 1000 watt effekt, som standardudstyr. Systemet er bygget på de samme grundkomponenter som lydsystemet til Aston Martin Vanquish Coupé. Samarbejdet mellem Bang & Olufsen og Aston Martin startede i 2008 med lydsystemet i Aston Martin DBS.

I Volante har man fokuseret på, at lyden skal være optimal selvom farten er høj og/eller kalechen er nede. Dette er løst ved, at lydsystemet automatisk detekterer om kalechen er oppe eller nede og med yderligere input fra motorstyringen, ventilationssystemet og en indbygget mikrofon optimeres systemet kontinuerligt til de forskellige brugssituationer. Det er siden lagt mere end 400 timers arbejde i at finjustere lydsystemet.

Det visuelt mest synlige i systemet er, at de akustiske linser elegant løfter sig fra instrumentbrættet, når systemet tændes. Nogle af de øvrige 11 højttalere er placeret bag aluminiumgitre i farver efter ejerens ønske, mens andre, herunder subwooferen, er helt usynlig.

Aston Martins CEO, Dr. Ulrich Bez, ser det nye Bang & Olufsen BeoSound Vanquish system som det oplagte musikalske supplement til den køreoplevelse, Aston Martin tilbyder. Han udtaler:

“Vi ved, at Aston Martin- ejere elsker at bruge deres biler på forskellige måder. Nogle gange har de blot lyst til en tur, hvor sportsvognen får lov til at vise tænder, og her er den karakteristiske lyd af en kraftig Aston Martin V12-motor den eneste musik, de har brug for. Men de samme ejere kører også til og fra arbejde og ud i naturen, og her forventer de, at deres lydsystem leverer den ultimative lydoplevelse. Med BeoSound Vanquish systemet får Aston Martin Vanquish Volante-ejerne – helt fortjent – det bedste af begge verdener.”

www.bang-olufsen.com

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    93.25 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Goldmund effektforstærker: Men spørg ikke om prisen ...

En forstærker for drømmere

Vinyl sætter ny rekord

Komplet anlæg i retrostil

Pladespiller med plug and play

Nyt fra schweiziske Soulution

Rogers LS3/5A - klassikeren vi ikke glemmer

En klassiker vi ikke glemmer

Da hi-fi var en livsstil

Noget helt særligt til din pladesamling

Nu kan du linke til alle musiktjenester på én gang

Endelig en prisvenlig Roon-streamer!

0
Lyd & Billede
Scroll to Top