TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Audiophilleo USB til SPDIF

StudioSound introducerer Audiophilleo1 og Audiophilleo 2 "referenceklasse USB-SPDIF konverter".

forfatter
Publiceret 29/05/2013 - 10:03

Efter lang tids søgning, mange tests og sammenligninger har StudioSound valgt Audiophilleos produkter som buddet på en USB til SPDIF konverter i, som man siger, absolut referenceklasse. Man motiverer det med følgende: Audiophilleo adresserer alle kendte kilder til jitter og leverer dermed et signal til D/A konverteren i klasse med det bedste der findes på markedet. Det asynkrone interface gør at der ikke bliver gået på kompromis grundet manglende synkronisering.

Audiophilleo er forsynet med et OLED display og en joystick knap til betjening af funktionerne, kassen er bearbejdet ud af en massiv blok aluminium som sikrer mod mod elektrisk indstråling og uheldig indflydelse fra mekaniske vibrationer. Enheden byder desuden på en avanceret noise-shaped, dithered digital volumenkontrol, der gør det muligt at omgå forforstærker. Audiophilleo 2’s lydmæssige egenskaber er identisk med Audiophilleo 1, men den savner de avanceret features. Det er desuden muligt at købe produkterne med Audiophilleos eksterne batteri strømforsyning.

Priser: Audiophilleo 1 6.995 kr. Audiophilleo 1+Purepower 10.495 kr. Audiophilleo 2 4.495 kr. Audiophilleo 2+Purepower  7.495 kr.

Studiosound.dk

audiophilleo1_Small

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
High End 2022: Nye forstærkere og CD-afspiller(!) fra Denon Integreret forstærker med HEOS og en CD-afspiller afsløret ved München-messens åbning.
Ny mellemklasse-integreret fra NAD NAD holder snigpremiere på München-messen med en "hybriddigital" forstærker, der ligner et godt mellemklasse-køb.
Onkyo lever videre! Da japanske Onkyo erklærede sig sig døde, blev der gjort regning uden vært. For mærket Onkyo lever videre på amerikanske hænder.
High End-messen i München åbner i denne uge Den største og vigtigste messe for alle hi-fi-interesserede finder sted den 19.-22. maj. Lyd & Billede er selvfølgelig på plads!
Tangent-forstærkersæt får premiere på High End-messen i München Danske Tangent er har lavet et diskret forstærkersæt. Men både størrelsen og prisen er mindre end forventet.
De ti bedste high-end-forstærkere lige nu Her finder du de ti af de bedste integrerede high-end-forstærkere lige nu.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend