TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

5.1 højttalersystem fra Q Acoustics

Så kommer Q Acoustics till Danmark, og første produkt er et 5.1 højttalersystem

forfatter
Publiceret 27/08/2012 - 07:40

Now-in-Stereo / www.hifistore.dk præsenterer nu Q Acoustics i Danmark. Det første produkt der lander, er det roste Q7000 5.1 surround sæt. “Dette utroligt flotte og velbyggede system flytter grænserne for hvad der er muligt at forvente af lydkvalitet fra et sat/sub 5.1 system. Hos Now-in-Stereo / hifistore.dk har vi ganske enkelt ikke hørt, noget der er bedre til under 10.000 kr.”, hedder det i pressemeddelelsen. Og der er også rosende ord fra nogle af vores pressekolleger:

”Simply the best pound-for-pound speaker package of any type we’ve tested” What HiFi? Product of the Year 2011.  5 ud af 5 stjerner.

“I was impressed by the power and depth… you might think these were coffin-sized floorstanders” Home Cinema Choice – Best Buy Award

“If you genuinely care about audio quality, the difference the 7000 Cinema System can make to your home theatre setup is staggering” Expert Reviews.co.uk 

Q7000 er et sub/satellitsystem. I hver satellit sidder  to specialudviklede mellemtoneenheder med lang slaglængde. Diskanten er en 25 mm ”Ring Radiator”, kendt fra high-end miljøet. Dette siges at give et flot stereoperspektiv i både stereo og hjemmebio-lyd. Det hele sidder monteret i et støbt kabinet med MDF front, der er dæmpet efter alle kunstens regler. Og den meget enkle fod på hver satellit, gør det nemt at montere den på enten vægen eller bordet.

Subwooferen er en voldsom sag på ikke mindre end 18 kg. Den er besykket med en 10” basenhed med lang slaglængde som får power fra en 250 watts forstærker. Den kan også, hvis man vil, monteres på væggen. Samlet pris for Q7000 5.1 er 9.499 kr.

www.hifistore.dk

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sådan en kunne vi da godt tænke os! Den nye pladespillerreference MoFi MasterDeck og RIAA-trinet MasterPhono kunne vi godt tænke os i vores stereorack.
Hegels flagskibsforstærkere fornys Ny udgave af forstærkersættet H30 og P30.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Ny CD-afspiller fra Marantz Marantz CD 60 er en spritny, moderne CD-afspiller med premiumkomponenter til en fornuftig pris.
Pladespiller til Metallica-skiver Blandt Pro-Jects mange nyheder på High End-messen faldt vi for denne Metallica-inspirerede pladespiller.
Lyd & Billede Podcast: Episode 2 Stadig smartere produkter volder problemer, når softwaren ikke fungerer. Vi forklarer, hvorfor trådløse hovedtelefoner ikke er bedst, og hvilken slags træningsur der er bedst.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend