Search
Generic filters

Google forhandler med Samsung om Bixby og Galaxy Store

Der skal skrues ned for Samsungs egne tjenester og op for Googles på Samsung-mobiler, for Samsung mangler penge.

Google og Samsung forhandler tilsyneladende om en aftale, der skal gøre Googles tjenester mere fremtrædende på Samsungs telefoner. Det skriver danske Meremobil.dk, som citerer The Verge.

Ifølge mediet ønsker Google, at firmaets egne tjenester skal fremtræde langt mere tydeligt på Samsungs mobiler end Samsungs alternativer som Bixby og Galaxy Store.

Og det er da heller ikke helt forkert, at Samsung i høj grad promoverer sine egne tjenester på firmaets populære smartphones, hvoraf flere f.eks. har en dedikeret såkaldt Bixby-knap placeret på siden for at promovere Samsungs digitale assistent.

Bixby-knappen blev dog fjernet fra den seneste Galaxy S20-serie.

Læs også Guide: Apple HomeKit vs. Samsung SmartThings Apple og Samsung har hver sit økosystem til det smarte hjem. Her får du et overblik.

Ifølge det internationale erhvervsmedie Bloomberg er det bl.a. dårlig økonomi, som har fået Samsung til forhandlingsbordet sammen med Google.

På grund af Covid-19 har Samsung ifølge analyseinstituttet IDC blot solgt 58 millioner smartphones i årets første kvartal. Det er en voldsom tilbagegang på 18,9 procent i forhold til samme periode sidste år.

De økonomiske udfordringer har fået Samsung til at kigge sig omkring efter andre indtægtskilder, og skulle en aftale som den ovennævnte komme i stand mellem Samsung og Google, er der ingen tvivl om, at Google ville skulle betale Samsung fyrsteligt, hvis f.eks. den dedikerede Bixby-knap i fremtiden skulle blive knyttet til Google Assistant.

annonce
annonce
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Quick Charge 5 lover halv opladning af et typisk smartphonebatteri på bare fem minutter.
  Halvt oversat Amazon-website er lækket på nettet.
  Vi skylder ham alt. Uden Nikola Tesla ville den moderne teknologi ikke eksistere.
  JBL LIVE 400BT forsvinder fra sortimentet hos flere elektronikkæder på grund af mistanke om sundhedsfarlige mængder af kræftfremkaldende stof.
  Apple bekræfter nu, hvad mange har haft mistanke om: Det varer lidt, inden vi kan købe iPhone 12.
  Nu kan du cruise med 350 km/t, mens du lytter til perfekt timede rytmer fra Naim!
  Billeder af Samsung Galaxy Z Fold 2 lækket på internettet.
  Efter tysk test viste tilstedeværelse af kræftfremkaldende stoffer, fjerner elektronikkæden POWER hovedtelefoner fra hylderne i hele Norden.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Huawei P40 Pro+ (kamera)

  Vejl.pris 10000 kr Huawei først med 10x zoom i mobilen

  OnePlus 8 Pro (kamera)

  Vejl.pris 7000 kr Stærk oprykning af OnePlus kamera

  Samsung Galaxy S20 Ultra (kamera)

  Vejl.pris 10500 kr Samsung forsøger at gøre alt for meget og mister fokus

  Sony Xperia 1 II (kamera)

  Vejl.pris 8500 kr Skyder som et systemkamera
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.