Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Snart bliver det lettere at få fat i en PlayStation 5

Sony har sikret sig millioner af processorer.

Skrevet af / 06/08/2021 - 14:08
Snart bliver det lettere at få fat i en PlayStation 5

Efter at Intel for nylig annoncerede, at processormanglen kan vare yderligere to år, er der blevet spekuleret i, om PlayStation 5 fortsat vil være lige så svær at få fingrene i.

Men under Sonys præsentation af deres seneste kvartalsrapport meddelte økonomichef Hiroki Totoki, at Sony har købt processorer nok til at levere det forventede antal PS5-konsoller i år.

Læs også Vi har testet PS5! Sonys topspecificerede spilkonsol byder på lynhurtig ydelse og knivskarp grafik – skræddersyet til næste generation af avancerede spil.

“Halvledermanglen har indflydelse på en række områder, men vi har iværksat forskellige tiltag,” sagde han. “Vi har sikret os det nødvendige antal chips til PS5. Hvad angår forsyninger af halvledere, er vi ikke bekymrede.”

PlayStation 5 ved siden af Xbox Series X. (Foto: Geir Gråbein Nordby)

14,8 millioner PS5

Sony planlægger at sælge 14,8 millioner PlayStation 5-konsoller inden den 31. marts 2022, mod kun 2,3 millioner i løbet af første kvartal 2021. Det kan dermed se ud til, at Sony har skaffet sig 12,5 millioner Intel-processorer.

Selv om PlayStation 5 nok ikke bliver helt let at få fat på lige med det første, regner man med, at der vil være konsoller nok til julesalget.

Dette betyder på ingen måde, at halvlederproblemerne er forbi, og vi spekulerer selv på, om vi mon får et amputeret Black Friday-salg i år.

Kilde: Gaming Intel

(Foto: Audun Hage)
Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Masser af nye gaming-skærme

De bedste spil i 2024 (hidtil)

IKEA: Gadestil til gamere

Razers nye samarbejde tager kunderne med bukserne nede

Gaming-flagskibe fra LG

Sådan bliver PS5 Pro

Streaming og teamsnak i farver

PS5-opdatering rulles ud nu

Spil PS5 i Sonys Afeela-bil

Epic Games må hoste op

Samsungs 3D-skærm uden 3D-briller

Razer giver dig et los bagi

0
Lyd & Billede
Scroll to Top