TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Snart bliver det lettere at få fat i en PlayStation 5

Sony har sikret sig millioner af processorer.

forfatter
Publiceret 06/08/2021 - 14:08

Efter at Intel for nylig annoncerede, at processormanglen kan vare yderligere to år, er der blevet spekuleret i, om PlayStation 5 fortsat vil være lige så svær at få fingrene i.

Men under Sonys præsentation af deres seneste kvartalsrapport meddelte økonomichef Hiroki Totoki, at Sony har købt processorer nok til at levere det forventede antal PS5-konsoller i år.

Læs også Vi har testet PS5! Sonys topspecificerede spilkonsol byder på lynhurtig ydelse og knivskarp grafik – skræddersyet til næste generation af avancerede spil.

“Halvledermanglen har indflydelse på en række områder, men vi har iværksat forskellige tiltag,” sagde han. “Vi har sikret os det nødvendige antal chips til PS5. Hvad angår forsyninger af halvledere, er vi ikke bekymrede.”

PlayStation 5 ved siden af Xbox Series X. (Foto: Geir Gråbein Nordby)

14,8 millioner PS5

Sony planlægger at sælge 14,8 millioner PlayStation 5-konsoller inden den 31. marts 2022, mod kun 2,3 millioner i løbet af første kvartal 2021. Det kan dermed se ud til, at Sony har skaffet sig 12,5 millioner Intel-processorer.

Selv om PlayStation 5 nok ikke bliver helt let at få fat på lige med det første, regner man med, at der vil være konsoller nok til julesalget.

Dette betyder på ingen måde, at halvlederproblemerne er forbi, og vi spekulerer selv på, om vi mon får et amputeret Black Friday-salg i år.

Kilde: Gaming Intel

(Foto: Audun Hage)

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Spil i 3D uden briller Acer Predator Helios 300 giver dine spil dybde.
Netflix-action med dig selv i hovedrollen Nye mobilspil til Android og iOS. Kan du overleve zombieapokalypsen?
Propper til træning og spil Roccat og Turtle Beach har lavet helt trådløse hørepropper til gaming og træning. De er to sider af samme sag.
To hurtige gamingskærme fra Dell Dell 32 4K UHD Gaming Monitor og Dell 32 USB-C Gaming Monitor lover hurtig action til spillene.
Lyd og lys til podcast og streaming fra Razer Har du en videostjerne eller podcaster i maven, har Razer udstyret til det.
Flyvende tallerken med warp-hastighed Alienware x17 R2 er superlav – men hastigheden er tårnhøj. Det samme er prisen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend