TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Rekordhurtig laptop-skærm fra Alienware

Hvis du spiller meget, meget hurtige spil, kan 480 Hz-skærmen være esset i dit ærme.

forfatter
Publiceret 20/07/2022 - 13:19

Skærmene til gaming bliver år for år hurtigere og hurtigere. Det er uafvendeligt.

Alienware flytter nu hegnspælene, når det gælder skærme på bærbare. Det sker, når de snart lancerer ny bærbar computer til spil med 480 Hz-skærm. Det er ikke absolut rekord for spilskærme; den indehaves i skrivende stund af Asus ROG Swift 500 Hz. Men det er stadig rekord for indbyggede skærme i bærbare PC’er.

Alienware m17 R5 er bygget over AMD Advantage-platformen med den nye AMD Radeon RX 6850M XT 12 GB GDDR6 GPU og AMD Smart Technologies. M17 R5 skulle være en af de verdens mest kraftfulde 17″ bærbare.

Den nye 480Hz-skærm er nu tilgængelig på Alienware m17 R5 og Alienware x17 R2. De to maskiner fås med enten AMD FreeSync eller Nvidia G-SYNC, alt efter valget af grafikkort. Der kommer også udgaver med 120 Hz UHD-skærme (3840 x 2160) til dem, der gerne vil bytte høj hastighed med høj opløsning.

Priser og præcise konfigurationer er ikke oplyst endnu.

Skriv en kommentar

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.
MSI RTX 40: Ny prisvindende serie af bærbare Tag springet til det enestående med de nye grafikkort i GeForce RTX 40-serien og 13. generation Intel Core-processorer.
lbpluss
Den bedste til højopløst gaming? Hvis du ønsker en fantastisk spiloplevelse, og derudover neutrale og gode farver lige ud af kassen, så er dette skærmen for dig.
Wi-Fi 7 router til gaming Routeren kommer med nyt antennedesign og netværkshastighed på op til 19 Gbit/s.
Kan I høre mig derude? Jabra Speak2 er en ny generation af firmaets mødehøjttalere, der lover bedre lyd og naturlig samtale.
Remarkable 2 får endelig tastatur Tastatur og etui i ét.
lbpluss
Caffe latte-segmentets hedeste drøm 14” MacBook Pro med M2 Pro-processor er den bedste og hurtigste bærbare computer i sin prisklasse. Men Apple bør opgradere webkameraet.
Følg Lyd & Billede