TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Rekordhurtig laptop-skærm fra Alienware

Hvis du spiller meget, meget hurtige spil, kan 480 Hz-skærmen være esset i dit ærme.

forfatter
Publiceret 20/07/2022 - 13:19

Skærmene til gaming bliver år for år hurtigere og hurtigere. Det er uafvendeligt.

Alienware flytter nu hegnspælene, når det gælder skærme på bærbare. Det sker, når de snart lancerer ny bærbar computer til spil med 480 Hz-skærm. Det er ikke absolut rekord for spilskærme; den indehaves i skrivende stund af Asus ROG Swift 500 Hz. Men det er stadig rekord for indbyggede skærme i bærbare PC’er.

Alienware m17 R5 er bygget over AMD Advantage-platformen med den nye AMD Radeon RX 6850M XT 12 GB GDDR6 GPU og AMD Smart Technologies. M17 R5 skulle være en af de verdens mest kraftfulde 17″ bærbare.

Den nye 480Hz-skærm er nu tilgængelig på Alienware m17 R5 og Alienware x17 R2. De to maskiner fås med enten AMD FreeSync eller Nvidia G-SYNC, alt efter valget af grafikkort. Der kommer også udgaver med 120 Hz UHD-skærme (3840 x 2160) til dem, der gerne vil bytte høj hastighed med høj opløsning.

Priser og præcise konfigurationer er ikke oplyst endnu.

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Kom i centrum på mødet Med 4x zoom lover Creative Live! Cam Sync V3 at sætte dig i centrum på ...Zoom.
Kreative superkræfter Der er ikke sparet på noget som helst i MSI Creator Z17. Det kan mærkes på prisen.
90'erne har ringet: Winamp er tilbage I internettets barndom og skribentens ungdom var det Winamp, der styrede musikken til festen. Nu er afspilleren tilbage efter næsten 10 års fravær.
Nu er Samsungs nye gaming-skærm på hylderne De nye 4K-skærme Odyssey Neo G8 og Odyssey Neo G7 lover vild ydelse!
Kone dropper fast forbindelse 15 års forskning tog det, før den klassiske gamingmus Roccat Kone XP kom i en trådløs udgave.
Razers lysdrevne taster er krøbet Razer DeathStalker V2 er opdateret med lavere, lettere taster, der holder længere.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend