TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Rekordhurtig laptop-skærm fra Alienware

Hvis du spiller meget, meget hurtige spil, kan 480 Hz-skærmen være esset i dit ærme.

forfatter
Publiceret 20/07/2022 - 13:19

Skærmene til gaming bliver år for år hurtigere og hurtigere. Det er uafvendeligt.

Alienware flytter nu hegnspælene, når det gælder skærme på bærbare. Det sker, når de snart lancerer ny bærbar computer til spil med 480 Hz-skærm. Det er ikke absolut rekord for spilskærme; den indehaves i skrivende stund af Asus ROG Swift 500 Hz. Men det er stadig rekord for indbyggede skærme i bærbare PC’er.

Alienware m17 R5 er bygget over AMD Advantage-platformen med den nye AMD Radeon RX 6850M XT 12 GB GDDR6 GPU og AMD Smart Technologies. M17 R5 skulle være en af de verdens mest kraftfulde 17″ bærbare.

Den nye 480Hz-skærm er nu tilgængelig på Alienware m17 R5 og Alienware x17 R2. De to maskiner fås med enten AMD FreeSync eller Nvidia G-SYNC, alt efter valget af grafikkort. Der kommer også udgaver med 120 Hz UHD-skærme (3840 x 2160) til dem, der gerne vil bytte høj hastighed med høj opløsning.

Priser og præcise konfigurationer er ikke oplyst endnu.

Annonce
forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv en kommentar

Nej, USA forbyder IKKE alle Huawei-produkter Amerikanske myndigheders fokus er på at stoppe salget af telekommunikationsudstyr og overvågningsteknologi fra fem navngivne kinesiske virksomheder.
Smæk på skærmen hos MSI MSI Prestige 16 er en ny kontor-bærbar fra MSI, der som den første har fået skærm med bagbelysning via Mini-LED.
Koster den virkelig ikke mere? Acer Swift 5 ligner og opfører sig som et direktørlegetøj. Men den koster så lidt, at de fleste kan være med.
Få den gamle PC på det hurtige net Netgear AXE3000 giver simpel adgang til det lynhurtige Wi-FI 6E med en USB 3.0-adapter.
Musestille fra Trust Hvis du - eller dine omgivelser - er generet af klaprende taster og klikkende museknapper, så har Trust et stilfærdigt bud.
Certificeret af Google Meet Kommunikationsfirmaet Poly meddeler nu, at deres videobar-serie Studio X vil være de første Android-baserede videoenheder nogensinde, som modtager certificering til Google Meet.
Følg Lyd & Billede