Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Razer-mikrofoner i vilde farver

Razer Seiren V3 Chroma lyder op i alle regnbuens kulører, mens lillebror Seiren V3 Mini selv er farverig.

Skrevet af / 19/03/2024 - 08:30
Razer-mikrofoner i vilde farver

Hvad enten du streamer, eller du bare vil have ekstra god lyd, når du taler med holdkammerater i onlinespil, så er en USB-mikrofon den bedste løsning. De bedste USB-mikrofoner overgår alt, der nogensinde er blevet monteret på et headset. Og den indbyggede mikrofon i webkameraet er ikke engang med i konkurrencen.

Læs også Fem vindere Fik du alligevel ikke det fede gaming-headset, som du håbede på, til jul? Så se her, hvad du skal købe.

Razer har to nye bud på USB-mikrofoner til skrivebordet: Seiren V3 Chroma og Seiren V3 Mini. Modellerne er nye, men designet vil være velkendt for firmaets fans.

Seiren V3 Chroma. (Foto: Razer)

Razer Seiren V3 Chroma lover ikke blot klar tale takket være en kondensatormikrofon med supernyrekarakteristik; der er også guf for øjnene. Den såkaldte Stream and Game Reactive Lighting er drevet af Razers Chroma-farvesystem og lyser mikrofonen op med RGB-lysshow i takt med begivenheder i spillet og stream-advarsler.

Læs også Kan I høre mig derude? Hvis du vil andet og mere end bare at blive hørt til videomøderne, skal du bruge en ordentlig mikrofon. Vi har testet et bundt af slagsen.

Seiren V3 Mini er mere kompakt – og tilsvarende billigere. Nye funktioner i forhold til V2-udgaven er muting med en enkelt berøring og en LED-indikator. Lydsiden klares af en 14 mm kondensatormikrofon. Også Seiren V3 Minis har supernyrekarakteristik, der fokuserer på brugerens stemme og undertrykker lyd fra omgivelserne. Minimikrofonen har ikke RGB-lys som storebror, men fås i tre farver: Hvid, pink – og selvfølgelig Razer-sort.

Seiren V3 Mini fås i tre farver. (Foto: Razer)

Pris og tilgængelighed

Razer Seiren V3 Chroma koster €150 (ca. 1.125 kroner).
Razer Seiren V3 Mini koster €60 (ca. 450 kroner).

Begge er i handelen nu.

Seiren V3 Chroma. (Foto: Razer)
John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

De bedste spil i 2024 (hidtil)

IKEA: Gadestil til gamere

Razers nye samarbejde tager kunderne med bukserne nede

Gaming-flagskibe fra LG

Sådan bliver PS5 Pro

Streaming og teamsnak i farver

PS5-opdatering rulles ud nu

Spil PS5 i Sonys Afeela-bil

Epic Games må hoste op

Samsungs 3D-skærm uden 3D-briller

Razer giver dig et los bagi

Skærmene skal være store - og PC'erne kloge

0
Lyd & Billede
Scroll to Top