Bil & Mobilitet Computer Fitness Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

PS VR2 lanceres 22. februar – se hvad der er i æsken

Se videoen fra 'unboxing' af PlayStation VR2 her.

Skrevet af / 13/02/2023 - 14:31
PS VR2 lanceres 22. februar – se hvad der er i æsken

Lanceringen af PlayStation VR2 er mindre end to uger ud i fremtiden, og for nylig delte Sony en unboxing-video af det længe ventede VR-headset.

I videoen herunder kan du se Kei Yoneyama fra Sony Interactive Entertainment give en grundig gennemgang af indholdet i æsken, mens hun præsenterer de vigtigste funktioner. Hun demonstrerer, hvordan du bruger headsettet, og så giver tips om de justeringer, du kan foretage for at opnå det mest komfortable spil. Videoen blev publiceret på Playstation-bloggen denne weekend.

Læs også Hvilket TV er bedst til gaming? Et TV behøver ikke at være kæmpestort for at give dig gåsehud af film, serier og sport. Disse kompakte 42- og 43-tommere fungerer også glimrende til gaming!

 

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjakt.se

Den bedste budget-streamer

Blændende highend-højttalere

Pladespiller helt i top

Scroll to Top