Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Logitech G Astro A50 X nyt flagskibsheadset til konsoller

Femte generation af det trådløse Astro A50-headset til seriøse konsolspil.

Skrevet af / 06/12/2023 - 16:12
Logitech G Astro A50 X nyt flagskibsheadset til konsoller

Det nye Logitech G ASTRO A50 X LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset består af hovedtelefoner med mikrofon og en basestation med tilslutninger, hvor du også kan oplade headsettet.

Læs også 10 headsets til dine spil Står der gaming headset på ønskesedlen i år? Læs vores store test af ti af markedets lækreste modeller.

Nye funktioner inkluderer Playsync-teknologi, der giver dig mulighed for at skifte mellem XBOX, PS5 og PC med et tryk på en knap. PRO-G Graphene Audio Drivers for højere lydkvalitet. 24-bit Lightspeed Wireless-teknologi for trådløs tilslutning med højere båndbredde og højere lydkvalitet. Og så er der 24 timers batterilevetid til ægte maraton-gaming-sessioner.

(Foto: Logitech)

I løbet af det seneste årti er A50 blevet et ikon blandt gaming-headsets. Det er på grund af dets gamervenlige design, førsteklasses lyd, komfort og holdbarhed. Vores nye A50 X løfter serien yderligere ved at kombinere A50’s prisvindende design med flere nye funktioner og avancerede teknologier, der tager spiloplevelsen til det næste niveau,” siger Ujesh Desai, General Manager for Logitech G.

Funktioner ifølge pressemeddelelsen:

  • PLAYSYNC SIMULTAN MULTI-SYSTEM: Xbox + PS5 + PC på samme tid. Hold forbindelsen til alle dine platforme, og skift mellem dem med kontroller på øret.
  • PRO-G GRAPHENE AUDIO DRIVERS: Klarhed og respons for præcis lydseparation, placering og nøjagtig timing (40 mm diameter).
  • TRÅDLØS LIGHTSPEED I PROFESSIONEL KLASSE: Ultrahøj ydeevne, end-to-end-teknologi til responsiv og fordybende gaming-lyd uden ledninger.
  • AVANCERET HDMI 2.1 PASSTHRU: Giver Ultra HD-opløsning til de højeste niveauer af konsollyd (24 bit) og visuel troværdighed (4K 120 Hz).
  • FULL BAND HIGH RESOLUTION 48 kHz MICROPHONE: Lyd som en professionel med A50 X’s højopløste 16-bit 48 kHz.
  • LIGHTSPEED-mikrofon med fuld båndbredde, der fanger et meget bredere lydspektrum og når nye kvalitetsniveauer for trådløse mikrofoner.
  • TRÅDLØS BLANDING AF TO ENHEDER: Hør to enheder samtidig; tilslut til enhver konsol via LIGHTSPEED, og chat fra din telefon med Bluetooth.
  • 24 TIMERS SPILLETID (ved 78 dB): Masser af levetid til heldagsbrug, som altid er opladet, bare klik A50 X ind i den magnetiske basestations-dock.
  • AVANCERET G-HUB OG MOBIL APP-KONTROL: Finjuster din gaming-lydoplevelse med 10-bånds parametrisk EQ, mikrofonindstillinger, støjreduktion, output-mixing og meget mere.
  • HJERTET I DIT GAMINGUDSTYR: Den nye integrerede A50 X-basestation har multisystemtilslutning, LIGHTSPEED Wireless og Bluetooth, et LED-statuspanel og magnetisk opladningsholder.
Læs også Mus på krigsstien Hvis du vil spille noget, der er mere avanceret end Solitaire og Tetris, skal du have en mus, der kan følge med. Vi har testet et bundt af de bedste gaming-mus lige nu.

Pris og tilgængelighed

Logitech G ASTRO A50 X Wireless Gaming Headset + Base Station er tilgængelig fra 22. december til 2.999 kroner.

Læs mere her.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Epic Games må hoste op

Samsungs 3D-skærm uden 3D-briller

Razer giver dig et los bagi

Skærmene skal være store - og PC'erne kloge

MSI lægger en klo på håndholdt gaming

HP og OMEN løfter sløret for fremtidens computere og gaming-udstyr

Flere OLED-gamingskærme fra Samsung

De bedst sælgende Steam-spil i 2023

5 gaveidéer til gameren

Nyt high-end gaming-headset

GTA 6: Se den første officielle trailer!

Spil på Youtube

0
Scroll to Top