TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
SOMMERTILBUD PÅ LB+
Nyhed

LG lancerer Google Stadia til nyere TV-modeller

Googles cloud-baserede spiltjeneste er nu tilgængelig på nyere LG smart-TV’er.

forfatter
Publiceret 08/12/2021 - 19:28

Hvis du har et LG-TV med webOS 5.0 eller nyere, kan du nu downloade Googles egen gaming-tjeneste, Google Stadia.

Stadia er en cloud-baseret spiltjeneste, hvor man “streamer” spil direkte til TV-skærmen via internettet, uden at skulle tilkoble en separat spilkonsol. Det eneste, man skal bruge, er en kompatibel controller. Det kan være en PlayStation- eller Xbox-controller, som man allerede har, eller man kan alternativt bestille Googles egen Stadia-controller. (Tjek listen over kompatible controllere her).

(Foto: Audun Hage)

Google Stadia på LG-TV’er

Google Stadia til LG-TV’er er tilgængelig til download i 22 lande, deriblandt Norden. Tjenesten er kompatibel med LG smart-TV’er, der kører operativsystemerne WebOS 5.0 eller 6.0. I praksis vil det sige 2020-modeller og nyere.

Vi har selvfølgelig selv tjekket og fandt hurtigt frem til app’en på redaktionens LG OLED55CX fra 2020.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
<
>
Googles Stadia er nu tilgængelig på LG’s smart-TV’er med webOS 5.0 eller nyere. Vi fandt Stadia-app’en i LG’s Content Store på redaktionens OLED55CX. (Foto: Audun Hage)

Over 200 spil

Googles spiltjeneste tilbyder en række populære spil såsom Cyberpunk 2077, Resident Evil Village, Assassin’s Creed: Valhalla, Hitman 3 og Baldur’s Gate 3, som man altså kan spille direkte uden at skulle downloade dem.

Hvis man abonnerer på Stadia Pro, får man også adgang til premium-indhold med 4K 60 fps HDR-grafik og 5.1 surround-lyd, som selvfølgelig tager sig ekstra godt ud på et kompatibelt 4K-TV. Et abonnement på Stadia Pro koster 69 kroner om måneden.

Mere info: stadia.google.com

I pressemeddelelsen fra LG står der også, at virksomhedens OLED-TV’er skal være ideelle til både skyde-, strategi- og racerspil takket være den kontrastrige billedkvalitet og hurtige responstid.

Kilde: LG-pressemeddelelse

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
1 Kommentar
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments

Øv selv om mit lg tv c9 har webos 5.1 så kan jeg ikke finde stadia app’en. Nogen der ved hvorfor?

Inzone er Sonys nye gamingmærke Sony debuterer med gamingtilbehør under navnet Inzone. I første omgang med tre headsets og to skærme.
High-tech-propper til gaming Svenske Urbanista har begået et sæt helt trådløse hørepropper, specielt egnede til spil over Bluetooth.
Heftig racing i Forza Motorsport Rygtet siger, at det bliver den teknisk mest avancerede racing-simulator nogensinde.
Billige mekaniske spiltaster i slank indpakning Til gaming er der ikke noget, der slår mekaniske tastaturer. Logitch G413 SE kommer i to udgaver, der både er kompakte og til at betale.
Rekordhurtig skærm fra Asus Asus ROG Swift 500Hz er den vildeste gaming-skærm, du kan købe i 2022.
Kulsort OLED-skærm til gaming Alienware AW3423DW er den første gaming-skærm med QD-OLED. Hvad kan være bedre end perfekt sortniveau? En hel del, viser det sig.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend