Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

IKEA Brännboll er sprælsk stil til spil

IKEA Brännboll er afslappede møbler til gaming i hjemmet.

Skrevet af / 16/04/2024 - 09:20
IKEA Brännboll er sprælsk stil til spil

Gaming er blevet livsstil for alle. Det har de selvfølgelig også set i den svenske møbelkæde IKEA. IKEA Brännboll er serie af livsstilsmøbler og tilbehør designet til at smelte spillenes verden sammen med dagligdagens æstetik.

Det handler om at gøre det så nemt for folk at træde ind og ud ad den virtuelle verden og skabe et hjem, hvor der er plads til, at man kan samles om spilleoplevelsen,” siger Henriette Ekholm, indretningsekspert hos IKEA Danmark.

Brännboll tilbyder multifunktionelle løsninger. Uanset om det er for at dykke ned i en virtuel verden eller skabe et hyggeligt hjem, byder serien på alsidige møbler og tilbehør, der let kan omdannes fra gaming setup til stilfuldt hjemmeinteriør, fortæller IKEA stolt i en pressemeddelelse.

 

BRÄNNBOLL(2) BRÄNNBOLL(1) BRÄNNBOLL
<
>
(Foto: IKEA)

Fokus er på komfortable siddepladser, herunder ergonomiske stole og en oppustelig stol, der bryder med traditionelle gamingmøbler. Desuden indeholder kollektionen en gamingstation, der med sin foldbare bordplade og diskrete opbevaringsmuligheder, nemt transformerer spilarealet til et møbel, når spillet er slut.

IKEA Brännboll bryder med det traditionelle gamingdesign ved ikke at være den mindste smule sort overhovedet. Det skaber et “legende look”, der kombinerer “atletikkens energi og dynamik med den komfort og ydeevne, der er afgørende for gaming.”

Brännboll-kollektionen lanceres i IKEA i efteråret 2024.

(Foto: IKEA)
John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Skræddersyet gaminglyd med Arctis Nova 5

Maskefald for Razer

Spil 'Fallout' i Excel

Gaming med AI-hjælp

Masser af nye gaming-skærme

De bedste spil i 2024 (hidtil)

IKEA: Gadestil til gamere

Razers nye samarbejde tager kunderne med bukserne nede

Gaming-flagskibe fra LG

Sådan bliver PS5 Pro

Streaming og teamsnak i farver

PS5-opdatering rulles ud nu

Scroll to Top