TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Højttalere fra Steelseries

Vi kender hovedsættene fra Steelseries, men nu slippes lyden fri i rummet med tre højttalere til gaming.

forfatter
Publiceret 25/08/2022 - 11:14

Danske Steelseries er et kendt mærke, når det gælder udstyr til gaming. Og vi er også vant til lyd fra Steelseries i form af gaming-headsets, som vi har testet adskillige af. Ofte med rigtig godt resultat.

Læs også Trådløs gaming i hi-fi-kvalitet Det er svært at komme i tanke om noget, der kunne gøres bedre i SteelSeries’ topmodel.

Men nu udvider Steelseries med en serie af højttalere til spillebrug. Det sker med højttalersættene Arena 3, Arena 7 og Arena 9. Der er tale om henholdsvis et stereosystem, et 2.1-stereosystem med subwoofer og et 5.1-surroundsystem.

arena 9 hero
Steelseries Arena 9. (Foto: Steelseries)

For Arena 7 og Arena 9 er fronthøjttalerne de samme, nemlig kompakte tovejshøjttalere med 4″ bas/mellemtone med fibermembran og en diskant med silkedome. Subwooferen er udstyret med en 6,5″ nedadvendt basenhed. I Arena 9-systemet bruges yderligere to af de samme tovejshøjttalere til bagkanalerne, samt en centerhøjttaler.

I det billigere Arena 3-system er højttalerne kun udstyret med én 4″ enhed, og på diskantenhedens plads ser der ud til i stedet at være en basrefleksport.

arena 3 tech drivers wide
Steelseries Arena 3. (Foto: Steelseries)

Der nævnes intet i pressematerialet om indbygget forstærkeffekt, frekvensområde og maksimalt lydtryk, men vi får i det mindst at vide, at lyden kan styres og tilpasses med Sonar Audio-programmet.

Pris og tilgængelighed

Højtalerne kan købes nu. Prisen er 1.149 kroner for Steelseries Arena 3, mens Arena 7 koster 2.499 kroner og Arena 9 koster 4.499 kroner.

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ Måned

kr 89,00

KØB

LB+ Uge

kr 45,00

KØB
Ingen bindingsperiode. Fornyes automatisk.
forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv en kommentar

You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today
Nu er der sat en pris på Logitechs gaming-hørepropper Logitechs trådløse hørepropper tilpasser sig dine ører, og de skulle være skræddersyet til gaming.
Sidste nyt om Forza Motorsport - se den nye trailer Hævdes at blive den teknisk mest avancerede racerbilsimulator nogensinde - og også med fordybende Dolby Atmos surroundlyd!
LG lancerer bøjelig OLED-skjerm LG’s vilde OLED-skærm kan skifte mellem at være buet og flad med et tryk på en knap. Men prisen bliver ret heftig!
Razer sigter efter hovedet Razers nye gaming-soundbar ved, hvor du sidder, og indretter lyden efter det for at give en 3D-surroundoplevelse.
Spændende nyheder fra Audio-Technica StreamSet-serien er lavet specielt til professionelle gamere og Twitch-streamere.
Følg Lyd & Billede