Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Headset til musik, gaming og hjemmekontor

Creative SXFI Air Gamer lover at være noget for alle og tilbyder både trådløs og kablet lyd.

Skrevet af / 12/04/2021 - 10:42
Headset til musik, gaming og hjemmekontor

Creatives nye trådløse hybrid USB-headset, Creative SXFI Air Gamer, lover at være noget for alle ved at give spillere og musikentusiaster forsinkelsesfri lyd under spil, film og musik, imens de med hjemmekontor får kreativ hjælp til digitale samtaler.

Creative SXFI Air Gamer er et hybrid-headset med trådløs lyd via Bluetooth 5.0 og kablet, forsinkelsesfri lyd med USB-C. Med den nye GamerChat-teknologi kan brugerne nemt besvare opkald på Bluetooth uden at skulle fjerne headsettet og dermed hoppe direkte tilbage i handlingen uden afbrydelse i spillet. Det fungerer også med spilplatforme som Nintendo Switch, som normalt ikke understøtter kommunikation i spillet.

Creative SXFI Air Gamer leveres med to mikrofoner: En kort til almindelig brug og en lang til gaming og hjemmekontor. (Foto: Creative)

Headsettet er beregnet til at blive brugt i lang tid ad gangen og har bløde, åndbare ørepuder i kunstlæder. USB-C-kablet er kevlarforstærket, og der medfølger to aftagelige mikroner: En lang til spil og onlinemøder, og en kortere og mere diskret til telefonsamtaler.

Pris og tilgængelighed
Creative SXFI Air Gamer kan købes nu, og koster EUR 139,99 (ca. 1.050 kroner).

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Epic Games må hoste op

Samsungs 3D-skærm uden 3D-briller

Razer giver dig et los bagi

Skærmene skal være store - og PC'erne kloge

MSI lægger en klo på håndholdt gaming

HP og OMEN løfter sløret for fremtidens computere og gaming-udstyr

Flere OLED-gamingskærme fra Samsung

De bedst sælgende Steam-spil i 2023

5 gaveidéer til gameren

Nyt high-end gaming-headset

GTA 6: Se den første officielle trailer!

Spil på Youtube

0
Scroll to Top