Nyhed

Headset til musik, gaming og hjemmekontor

Creative SXFI Air Gamer lover at være noget for alle og tilbyder både trådløs og kablet lyd.
forfatter

Creatives nye trådløse hybrid USB-headset, Creative SXFI Air Gamer, lover at være noget for alle ved at give spillere og musikentusiaster forsinkelsesfri lyd under spil, film og musik, imens de med hjemmekontor får kreativ hjælp til digitale samtaler.

Creative SXFI Air Gamer er et hybrid-headset med trådløs lyd via Bluetooth 5.0 og kablet, forsinkelsesfri lyd med USB-C. Med den nye GamerChat-teknologi kan brugerne nemt besvare opkald på Bluetooth uden at skulle fjerne headsettet og dermed hoppe direkte tilbage i handlingen uden afbrydelse i spillet. Det fungerer også med spilplatforme som Nintendo Switch, som normalt ikke understøtter kommunikation i spillet.

Creative SXFI Air Gamer leveres med to mikrofoner: En kort til almindelig brug og en lang til gaming og hjemmekontor. (Foto: Creative)

Headsettet er beregnet til at blive brugt i lang tid ad gangen og har bløde, åndbare ørepuder i kunstlæder. USB-C-kablet er kevlarforstærket, og der medfølger to aftagelige mikroner: En lang til spil og onlinemøder, og en kortere og mere diskret til telefonsamtaler.

Pris og tilgængelighed
Creative SXFI Air Gamer kan købes nu, og koster EUR 139,99 (ca. 1.050 kroner).

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.