Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Haptisk feedback under bæltestedet

Razer mener at have fundet vejen til at lave hardware specielt til en kvindelig målgruppe. Og det handler ikke om at lave den i en lyserød version.

Skrevet af / 09/04/2024 - 06:00
Haptisk feedback under bæltestedet

Vi kiggede på datoen på pressemeddelelsen. Og så kiggede vi for en sikkerheds skyld en gang mere for at være helt sikre. Men selv om vi er i april, er den god nok: Razer går ind i samarbejde om udstyr til andre typer af leg end den på skærmen.

Razers nye partner er erfaren på sit felt. Det drejer sig om virksomheden Womanizer, der beskriver sig selv som et banebrydende brand indenfor seksuel wellness. Så vi er altså inde i området for udstyr til brug primært under bæltestedet. Og hvor målretning mod kvinder ikke bare handler om at lave en lyserød udgave af produktet. Faktisk er den version, der vises i pressemeddelelsen udført i Razers kendte sorte og giftiggrøne farver.

Årsagen til, at Womanizer er hoppet i kanen med gamingspecialisten Razer er firmaets Sensa HD Haptics-teknologi. Altså motorisk feedback.

Razer Sensa kan drive en bred vifte af enheder og frigøre deres fordybende evner og tilføje en helt ny dimension til oplevelsen gennem berøringssansen. Og det har pirret nysgerrigheden hos Womanizer.

En transformativ oplevelse

Den avancerede haptiske feedback og sensoriske algoritmer, der er udviklet ved hjælp af Razer Sensa, giver med pressemeddelelsens ord “et uovertruffent niveau af fordybelse og præcision, der vil løfte produkterne til nye højder af tilpasning og sensorisk engagement og give brugerne en virkelig transformativ oplevelse.”

Razer Sensa HD Haptics handler om uovertruffen haptisk ekspressivitet. Teknologien gør det muligt at skabe nuancerede fornemmelser, hvor enheden forsvinder, og berøringsfornemmelser kan leveres på deres bedste,” siger Eric Vezzoli, Associate Director Haptics hos Razer.

Hvis du finder nyheden ophidsende, må du slå koldt vand i blodet en tid endnu. Det første Womanizer-produkt med Razer-teknologi kommer først til sommer.

…Men gamingstolen kan du ikke købe

Selv om nyheden er udsædvanlig, er den aldeles alvorligt ment, og samarbejdet med Womanizer vil sikkert bringe Razers produkter hen, hvor de aldrig har været før.

Men hvis du undrer dig over, hvad der var årets aprilsspøg, finder du svaret herunder: Gaming-stolen Razer Cthulhu! Den kan du ikke købe noget sted. Selv om det faktisk er sket, at Razers prank-produkter er blevet så godt modtaget, at de siden er kommet i produktion.

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Skræddersyet gaminglyd med Arctis Nova 5

Maskefald for Razer

Spil 'Fallout' i Excel

Gaming med AI-hjælp

Masser af nye gaming-skærme

De bedste spil i 2024 (hidtil)

IKEA: Gadestil til gamere

Razers nye samarbejde tager kunderne med bukserne nede

Gaming-flagskibe fra LG

Sådan bliver PS5 Pro

Streaming og teamsnak i farver

PS5-opdatering rulles ud nu

Scroll to Top