Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Britiske myndigheder godkender Microsofts køb af Activision Blizzard

Microsofts opkøb af Activision Blizzard er nu blevet godkendt af britiske myndigheder og forventes derfor at kunne afsluttes inden længe.

Skrevet af / 15/10/2023 - 10:03
Britiske myndigheder godkender Microsofts køb af Activision Blizzard

Med et svimlende beløb på 68,7 milliarder dollars har Microsoft erhvervet sig retten til at overtage spilvirksomheden Activision Blizzard. Godkendelsen er faldet på plads, efter at Storbritanniens Konkurrence- og Markedsmyndighed (CMA) har konkluderet, at aftalen kan fortsætte.

Godkendelsen følger i kølvandet på, at Microsoft for nylig justerede aftalen, så cloud gaming-rettighederne for eksisterende og nye Activision Blizzard-spil blev overdraget til Ubisoft. Med godkendelsen fra den britiske regulator ser det nu ud til, at opkøbet kan blive en realitet.

CMA har valgt at give Microsoft Corporation (Microsoft) tilladelse til at erhverve Activision Blizzard, Inc. (Activision), med undtagelse af Activisions cloud streaming-rettigheder uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS), under forudsætning af, at salget af Activisions cloud streaming-rettigheder fuldføres før fusionens afslutning,” lyder det i en erklæring fra CMA.

Microsofts næstformand og præsident, Brad Smith, byder CMA’s afgørelse velkommen.

“Vi har nu krydset den sidste regulatoriske forhindring for at fuldføre denne opkøbsaftale, som vi tror vil gavne både spillere og den globale spilindustri,” udtaler Smith i en besked på X (tidligere Twitter).

Vi afventer nu yderligere nyheder fra Microsoft om afslutningen af overtagelsen.

Læs også Call of Duty stadig på PlayStation Efter uro fra konkurrencemyndighederne har Microsoft forpligtet sig til ikke at gøre spillet eksklusivt til Xbox.
Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Her er de nye Xbox-konsoller

Gaming med dybde

Kom selv ind i spillet med AI

Samsung gamingskærme med AI

Ansigtsløftning til Asus' håndkonsol

Konsolkrigen er slut efter 45 år

Ny ergonomisk gamingmus fra Glorious

Skræddersyet gaminglyd med Arctis Nova 5

Maskefald for Razer

Spil 'Fallout' i Excel

Gaming med AI-hjælp

Masser af nye gaming-skærme

Scroll to Top